Arkadaşlar bu antrenman programını oyuncular mevkilerine göre neye ihtiyaç duyuyorlarsa o özelliklerini yükselmek için tasarladım.Oyunun antrenman bölümünde ya da başantrenörün aylık verdiği raporlarda istediğiniz sonucu göremeyebilirsiniz.Ama oyuncunun aylık gelişme bölümüne bakarsanız oyuncu için en gerekli özelliklerin önemli ölçüde arttığını görürsünüz.Mesela ben defansa dönük oyunculara top kontrolü çok az, taktiği fazla yaptırıyorum.Hücuma dönük oyunculara da tam tersi top kontrol fazla taktik az.Bu şekilde oyuncu için ne gerekliyse o özellikleri artıyor.Diğerlerinde düşme olması normal.Ben bütün antrenman kategorilerini(Şut, ofans, defans, top kontrolü vb.) normale yakın düzeyde yaparak ta denedim.Yani birini yoğun yapıp diğerini en aza indirme değil de birini normale yakın diğerini yükseğe yakın şekilde.Bu şekilde antrenman bölümünde oyuncu özelliklerindeki okların hepsi hafif yeşil ya da sarı oluyor.Böylece gerekli özelliklerin artması zaman alıyor.Bu arada yaş ta ilerliyor.Fakat bu antrenman programında gerekli özellik tamamen yeşil ve ok tamamen yukarı bakıyor.Gereksiz özelliklerde de düşme oluyor.Eğer oyuncunuzun potansiyeline en kısa zamanda ulaşmasını istiyorsanız en ideali bu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet verdiğim antreman programı bir kaç yıL içerisinde bir oyuncunun Ca sında beLirgin bir artış yapıyor.Ve şimdiye kadar 33 yaş üstü hariç hiçbir oyuncumun ca sında düşme olmadı.Aksine ca sı 90 civarında olan genç oyuncularım eğer potansiyeli varsa ki hep olanları alıyorum 3 sene içinde 150 lere çıkıyor.Gerekli özelliklere yoğun olarak çalıştırdığım için bu da senede özelliklerde en az 2 şer artış demektir.Bu da genç bir oyuncunuzun birkaç sene içinde tüm kulüplerin peşinden koştuğu ve bir dünya yıldızı olma yolunda ilerlediği anlamına gelir.