Quote Originally Posted by perpetua View Post

1. Isvicre: Nihat'tan cok guzel bir orta, Semih topun gidecegi yeri iyi tahmin edip hareketleniyor. Top ile kafasini bulusturuyor ama kafa vurusu cok iyi degil. Kalecinin eline carparak iceriye giriyor.

2. Hirvatistan: Rustu'den gelen uzun top. Orada hala kim oldugunu cozemedigim (Tuncay olabilir) bir oyuncumuz topa dogru sol taraftan gelip defansin dengesini bozuyor, yerde seken topa Semih daha once reaksiyon veriyor ve tek yapabilecegi seyi, yani topu kaleye dogru bir sekilde vurmayi dusunuyor. Iki Hirvat oyuncunun arasindan gecen top 90a gidiyor.

Futbol bilgine çok güvendiğim biri olduğun için sadece bu iki konuya şaşırdım belirtmek istedim.Semih orda başka türlü kafa vuramazdı.Ancak o şekilde kafa vurması gerekirdi ki pek çok oyuncu o topa düz vururdu ve epey yukarıdan giderdi.

2.durumda ise o pozisondaki isim Emre Aşık'tı bu kadar önemli bir maçın o kadar önemli bir anını hatırlamamam şaşırttı beni

Çağrı Yarkın ve Cem Sultan konusunda katılyorum.Bu özellikler neye göre iyi paf ligine göre ise olabilir sanırım sonuçta duyduğumuz isimler süper lige çıktıkları zaman da bu kadar etkili olabilecekler mi ikisini de izlemediğim için birşey söyleyemem.