Serie A 26.Hafta
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Arkadaşlar rakibimiz Atalanta ve galibiyetten başka hiçbir sonuçta tatmin olmayacağım...
Amauri:Hocam içimden bir his diyor ki: Bu maçta berabere kalacağız !!!
Nedim Atalay:Allah Allah öyleyse hadi yedek klübesine seni oynatmayacağım...L**uinta hazırlan...
L**uinta:O ne lan hoca beni 11 de oynatcak !!! Amauri Allah Senden Razı Olsun sayende bu sezon ilk defa maç yapacağım...
Juventus 5-1 Atalanta
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Amauri:Hocaaaaaaaam !!! Nabeeeeeeerrr ??? Yine girdim hattrick'imi yaptım..
Nedim Atalay:Hmmm... L**uinta sakatlanmasaydı o zaman görürdüm ben seni...
--------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi 2.Tur Rövanş Maçı
Nedim Atalay:Arkadaşlar az ve öz konuşacağım: Bu turu almadan soyunma odasına gelmeyin !!!
Tüm Takım:Kazanacağıııııııııızzzzzzz !!!
Juventus 0-0 Dinamo Kiev
Nedim Atalay:Hadi yine iyisiniz ! Beraberlikle bile olsa turu geçtiniz,paçayı kurtardınız fakat bundan sonraki seviyelerde rakiplerimiz daha üst düzey takımlar olcak bu nedenle daha iyi olmalıyız...
Çeyrek Final'de Rakibimiz Chelsea !!!
Kura Yorumum:Hay Allah'ım ya Villarreal,Sevilla,Sporting Lizbon gibi rakipler varken çıka çıka Chelsea çıktı !!!
Serie A 27.Hafta
Trezeguet:Hocam bakın l**uinta yedek klübesinde otura otura çürüdü çocukcağız... Diyorum ki: Bu maçta yerimi ona vereyim ben yedek olayım l**uinta'nın başarılı olacağına can-ı gönülden inanıyorum...
Nedim Atalay:Hadi bakalım öyle olsun... İsteğini geri çevirmeyeyim David... L**uinta Hazır Ol ! Sen Oynayacaksın...
L**uinta:Sana Minnettarım David abi sen olmasaydın belki de hoca beni hiç oynatmayacaktı...Çok Teşekkürler abicanım...
Siena 0-2 Juventus
[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/3572/sienajuventus**7.jpg[/IMG]
Maç Sonu... Soyunma Odası:
Trezeguet:Bakın Hocam ne demiştim ben size... L**uinta güvenimi boşa çıkartmadı ve golünü attı...
Nedim Atalay:Evet Gerçekten de öyle oldu L**uinta İyi oyundan öte tebrik ediyorum...Amauri tebrikler sende golünü attın yine ha !!!
Amauri:Ne demek hocam gol atmak benim için kız tavlamaktan daha kolay...
Nedim Atalay:Şuna bak hele bir şey dedik de hemen havalandı...Neyse düzelir zamanla...
Serie A 28.Hafta
Nedim Atalay:Tiago oh havandan geçilmiyo !!! Bu ne lan o kadar keyiflenmişsin ???
Tiago:Sormayın hocam manitaya evlenme teklifi ettim... Ve O da kabul etti de bu yüzden çok mutluyum...
Nedim Atalay:İyi bari çok sevindim evleneceğine... Bu keyfini saha da da göstersen çok (yani iyi oynasan) süper olur !!!
Tiago:Sizin için bu maçta gol atacağım hocam söz veriyorum...
Nedim Atalay:Hadi inşALLAH yüzümü kara çıkartmayacağından eminim...
Juventus 3-1 Lecce
Nedim Atalay:Aferin Tiago dediğini yaptın ve golünü attın...Gözüme giriyorsun...
Tiago:Sağolun Hocam Ne Demek ? Ben bir söz verdim mi Tutarım !!!
Armand:Hocam Neden hiç benim hakkımda yorumda bulunmuyorsunuz Yoksa beni Beğenmiyormusunuz ?(hem bakın bugün golümü de attım)
Nedim Atalay:Beğenmez olur muyum hiç Armand ??? Sende iyisin hem bugün golünü atıpta beni mutlu ettin...Böyle düşünme yani...
---------------------------------------------------------
Serie A 29.Hafta
Nedim Atalay:Arkadaşlar YA GALİBİYET,YA GALİBİYET
Tüm Takım:GALİBİYETTT !!!
Bologna 0-1 Juventus
Amauri:Hocam Nasılım ??? Yine attım golümü galibiyeti getirdim...
Nedim Atalay:Aferin,Aferin Beğeniyorum seni bu aralar... Ayrıca galibiyet golünü atman senin adına daha da sevindirici...Kazasız belasız bu haftayı da atlattığımız için mutluyum...
Serie A 29.Hafta Puan Durumu:
Inter zirvede aldı başını gidiyor...
Biz de Bu hafta aldığımız 3 Puanla Fiorentina'yı geride bıraktık...
Öncelikli hedefimiz Milan'ı da geçip 2. sıraya yerleşmek fakat zor olsada şampiyonlukta aklımızın bir köşesinden geçmiyor değil...Ve Bizde bunun için çabalayacağız...
Ligde En Çok Gol Atan 2. Takımız fakat defans ve kaleci kalitemize göre çok gol yediğimizi düşünüyorum. Çok daha az gol yememiz gerekiyordu...
Toparlamak gerekirse Öncelikli hedefimiz Milan'ı geçip 2. Olmak fakat Şampiyonluğu da her daim kovalayacağımızı da söylemem gerekir...
Şimdilik Bu Kadar...
Bizden Ayrılmayın...
Yorumlarınızı esirgemeyin... Turşusunu mu kuracaksınız yorumların...