Serie A 30.Hafta.
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Del Piero:Hocam Nasılım ??? Hem golümü attım,Hem Asistimi yaptım !!!
Nedim Atalay:İyisin Del Pi, klasını gösteriyorsun,hep böyle ol,Aferin !!!
--------------------------------------------------------
Serie A 31.Hafta
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Rakibimiz Genoa...Bu maç öncesi içimde kötü bir his var ama neyse !!!
Trezeguet:Merak etmeyin hocam bu maçta gol veya goller atarak içinizdeki kötü şüpheleri ortadan kaldıracağım...
Nedim Atalay:Sana güveniyorum Trezeguet...Her zaman en büyük gol umudumsun...
Tiago bu arada gözüm üzerinde, düğün hazırlıklarına başladığından beri sende form düşüklüğü seziyorum...Herhalde aklın hep evlilikte Toparlan biraz tamam mı
Tiago:Peki hocam elimden geldiği kadar maça konsantre olmaya çalışacağım...
Juventus 2-1 Genoa
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Trezeguet ve Amauri:La La La La La La La La La Laaa Laaaay Juventussss !!!
Tiago:Ühhü...Ühhüü...
Nedim Atalay:Trezegueeeettt Amauriiiiiiii SUSUN SUSUUUUUNNN
Trezeguet ve Amauri:N'oldu hocam ya şurda kazandığımız maçın coşkusunu yaşıyoruz !!!
Nedim Atalay:Geçin kenara şöyle ! Tiago ne oldu oğlum neden böyle üzgünsün ? neden ağlıyorsun ???
Tiago:Hocam...Ühhhüü...Ühhüü Az Önce Kız Arkadaşım Aradı ve 1 boyunca yürüyemiyeceğimi öğrendi...
Nedim Atalay:Eeeee !!!
Tiago:Eee si hocam bizim evlilik tarihimiz 2 hafta sonraydı bende o zaman daha yürüyemeceğim için kız arkadaşım dedi ki: nikah masasına koltuk değnekleriyle gelen bir eş ile oturamam ve benden ayrıldığını söyledi...Ühhüü...Ühhhüüü
Nedim Atalay:Üzülme be Tiago sana kız mı yok koca İtalya'da iyileşince daha iyisini bulursun !!!Bu yüzden takma kafana bu kadar, hadi git de şimdi biraz dinlen...Biraz kendine gelince tekrar beni ara olur mu ??? Dedğim gibi takma kafana bu kadar,bunun için yıpratma kendini yoksa futbol hayatın düşüşe geçicek bak Inter'li Adriano'ya babası öldü diye kendini içkiye vurdu ve bi daha kendine gelemedi hatta yılın altın bidonu seçildi
sende üzme kendini bu kadar tamam mı ? hadi sonra görüşürüz...
---------------------------------------------------------
Devamı Bu Akşam...
Bizden Ayrılmayın...
Kariyeri Yorumsuz Bırakmayın...Yorumların Turşusunu mu Kuracaksınız...
---------------------------------------------------------
.
.

Bu yüzden takma kafana bu kadar, hadi git de şimdi biraz dinlen...Biraz kendine gelince tekrar beni ara olur mu ??? Dedğim gibi takma kafana bu kadar,bunun için yıpratma kendini yoksa futbol hayatın düşüşe geçicek bak Inter'li Adriano'ya babası öldü diye kendini içkiye vurdu ve bi daha kendine gelemedi hatta yılın altın bidonu seçildi
sende üzme kendini bu kadar tamam mı ? hadi sonra görüşürüz...