1 ile 30 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mame Briam Diouf denen oyuncuyu mutlaka al. Bu adama insan diyemiycem 2 sezonda toplam 65 maçta 11 oynayıp 74 gol attı. 2012'ye kadar 26-27. maçlarda şampiyon olurken bu adam yüzünden 2 sezonda çekmediğim sıkıntı kalmadı. Kaleyede Ciprian Tatarusanu. Bu adamlar yüzünden oyundan soğudum 2 sezonda

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mame Briam Diouf denen oyuncuyu mutlaka al. Bu adama insan diyemiycem 2 sezonda toplam 65 maçta 11 oynayıp 74 gol attı. 2012'ye kadar 26-27. maçlarda şampiyon olurken bu adam yüzünden 2 sezonda çekmediğim sıkıntı kalmadı. Kaleyede Ciprian Tatarusanu. Bu adamlar yüzünden oyundan soğudum 2 sezonda
    Arkadaşımız yabancı almayacağım dior
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teşekkür ederim yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara
    Gökhan İnler transferi zamanlaması çok iyi oldu. geçen sezon ilk teklif yaptığımda 18milyon üstünde bir rakam istemiştiler, vazgeçmek zorunda kaldık. Uzun süreli bir sakatlık geçirince gitgide değeri düştü, antremanlara başladığı dönemde bir sorgulama daha yaptım 8milyon ytl istediklerini öğrenince hiç düşünmeden transferi gerçekleştirdim

taktikten memnun kaldığına sevindim Hekozja savunma tarafı biraz zayıftır ama atılan gol sayısı fazlasıyla kapatıyor o açığı

crespo009 sağol önerilerin için ama diğer arkadaşında dediği gibi sadece türklerle çalışıyorum başka kariyerlerimde tavsiye ettiğin oyunculara bakıcam.
    --------------------------------------------------------------------------
    TSL 11.Hafta

TSL 12.Hafta

TSL 13.Hafta

TSL 14.Hafta

TSL 15.Hafta

TSL 16.Hafta

TSL 17.Hafta

Puan Durumu
    Ligte herşey yolunda. Bursapsor ve Manisaspor her sezon olduğu gibi belalı takımımız oalrak göze çarpıyor İkisi karşısında bir türlü şansımız yaver gitmiyor. Liderliği aldık yine bırakmak gibi bir niyetimizde yok

az sonra Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası maçlarının ss'leri gelecek...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FTK 1.Grup Maçı

-----------------------------------------------------------------------------
    FTK 2.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    4.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    5.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    6.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi'nde güzel maçlar çıkardık yine. Shakhtar deplasmanında aldığımız galibiyet gerçekten süperdi. Mehmet Batdal yine coştu, kazanmamızda büyük katkıda bulundu. Sporting maçında alacağımız 1 puan yetiyordu gruptan çıkmamız için. Başa baş mücadelenin ardından 3-3 lük skor sonunda gülen taraf olduk. R.Madrid maçı zaten garantilemiş olduğumuzdan formalite maçı niteliğindeydi. Gol yollarında çok etkiliydi Madrid ve 5-1 gibi farklı bir skorla galip geldiler. Üst turda rakibimiz yine İspanyol devi Barcelona!
    Last edited by Knightmare : 13.Ağustos.2008 at 23:49 Reason: yanlış ss koymuşum :P
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri