Burda 3 2 alsan orda yine geçer steau onlar armut toplamıyo heralde gsnin 4 olması lazım en az
Burda 3 2 alsan orda yine geçer steau onlar armut toplamıyo heralde gsnin 4 olması lazım en az
51' 3. gole çok yaklaştık ancak Nonda ile Hasan Şaş arasındaki anlaşmazlık bizi mutlak bir üçüncü golden etti.
en az 4-2 gerekiyor evet.
Biz 2. maçı alırız bu maçıda 3-2 alıcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah be kaçtı 3. gol
Last edited by Nedvedmania : 13.Ağustos.2008 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hasan Şaş çıktı oyuna Erhan Şentürk girdi haydi Erhan!
Erhan oyunda, Skibbe'nin göz bebeği
Haydi Cimbom bir gol bulalım şimdi bir de son dakikada bu iş tamamdır...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umarım Galatasaray yine son dakikaların takımı olduğunu gösterirde şu maçı en azından 3-2 alır.Ama ne kadar yeterli bir skor olur o ayrı mevzu.
Hepimize geçmiş olsun şimdiden...
hakemin performansını hiç beğenmedim
maç bitti:2-2
böyLe oLmamaLıydı GaLatasaray !
ha 0-0 ha 2-2 hiç birşey değişmez, herşey romanyadaki maça kaldı, evet böyle olmamalıydı
Skibbe'ye şimdiden istifa!!!!!!!!!!!!
Romanyda Steau bırakmaz üzgünüm![]()
Zkibbenin bu maçta çıkarıdıgı kadroyu çıkarmaması lazım Romanya'da imkansız deil romanyada galip gelmek kaleye de santicsin koruması kanısındayım.Geçmiş olsun hepimize.
biz bu turu geçeriz..rahat olun
2-0 geriye düştük , yenilmememiz güzel ama 2-2 de kötü bir skor. Skibbe ye hep şüphe ile yaklastım, bu macta maalesef cok garip işler yaptı. 2-2 bitmesi turu rakibe yakınlastrdı. Bu arada Steau da cok ahım sahım bir takım degil; fakat bizden daha hazır oldukları için avantajlı skoru elde ettiler. he orada yenemez miyiz Steau yu ? Yenebiliriz; fakat işimiz cok zor olacak. Önümüzde 2 hafta gibi bir süre var. Tüm bu hatalardan ders alıp, en iyi sekilde hazırlanmalıyız.
Benim yine de umudum var. Yenilmemiş olmamız iyi en azından. Umarım geceriz bu turu.
Her ne kadar tur deplasmanada kalsa Galatasarayımızın şu anki durumunu düşündüğümüzde sonucun iyi olduğu kanısındayım.2 Hafta GS için iyi bir süre.Herşey daha iyi olacak renktaşlarım...
A Little Bit Longer
BiLdiğim kadarıyLa kampın en iyisi oLan barış yerine hasan iLginç oLmuş.
Skibbenin yerine Abdullah Avcıyı tek geçerdim ben olsam
yav daha ilk maçtan skibbe yi darağacına koymuşsunuz..bence bugün tek hatası vardı..o da aykut a güvenmek..ama canınızı sıkmayın..alıcaz
Durun yahu hemen öfkenizi kusmayın 2-2'lik skor elbette iyi değil ama hele bi elenelimde sonra Skibbe'yi yollarsınız..
böyle bir diziliş-böyle bir oyun...buneya
emrenin sağda ne işi var ?
meira neden defansın önünde ? adammı kalmadı oraya koyacak
işimiz çok zor..![]()
Kalede Aykut, Ön Liberoda Meira, kanatta Hasan, sağ bekde Emre. Galiba Skibbe elenmemiz için elinden geleni yaptı. Süper Kupa maçını da kaybedersek, Adnan Polat bileti keser.
Ayrıca, Aykut'a güvenmemek gerektiğini bugün herkes öğrenmiş oldu. Aykut'a güvenenlerin yanıldığı görmek çok sevindirici.![]()
Goodbye Champions League. Welcome Uefa...
Durun yahu hemen istifaya başlamıssınız..
Ayhan,Topal,Barış üçlüsü kesin oynaması lazımdı..Ayhan bugün nasıl oynamadı hayret ettim.Miera yinede iyi oynadı..Yanlız 2.maçta stoper oynaması lazım..Çünkü deplasmanda top yapmak lazım...2.maçta benimde umudum yok ama hiç belliolmaz..Biz Türkler her zaman zoru basarırız..
Aykut un ne kadar kabiliyetsiz bir kaleci ve gol olduktan sonra topa sonradan ucutugunu anlamısızdır.Ah Mondi Ah..
Gene bir umut var herşey bitmiş degil Skibbe yi de tebrik ederim 2 stoperden ön libero çıkardı Bu Almanların huyu herhalde pff
Biz Romanya'da istesek 5 atarız 5 . Arda'm gene döktürdü.Penaltımızı vermedi FRANSIZ hakem.Türk takımlarının huyu oldu galiba Gol yemeden gol atamıyoruz.turu geçeriz
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ağustos.2008 at 19:00 Reason: Gerek yok..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Skibbe, zamanında da söyledi. Hazır değiliz, ligde maç oynamamız gerekiyor. Dediği ne yazıkki gerçekleşti. Galatasaray hazır olmaması bu maçta galibiyet alamamalarında önemli bir etken oldu.
Aykut maça başlamadan önce korkuyordu. Çünkü; yapacağı hatada taraftardan tepki alacağını biliyordu. Bu korkusu gerçekleşti ve hatalı bir gol yiyerek taraftardan tepkisini stadda aldı. Belki bu kaleci konusu bütün yaz konuşulması Aykut'u hataya zorladı.
Galatasaray hiç olmassa pes etmedi ve maçı iki gol atarak berabere bitirdi. Galatasaray umarım hazırlanır ve turu geçecek skoru deplasmanda elde eder.