Quote Originally Posted by perpetua View Post
Rushing out ozelligi bir egilim, cizgiyi terk etme becerisi degil. Ve Volkan'da kesinlikle dusuk olmamasi gereken bir ozellik cunku cizgiyi terk etmeye hic tereddut etmiyor.
Üstat, öyleyse dün akşam ki 2. golün "rushting out"la değil, karar verme ile alakası var. Yani Volkan karar vermesi kötü olduğu için çizgide bekleme kararı aldı?

5 dakika öncede gereksiz yere çıkmış çalımı yemiş, lugano çizgiden topu çıkarmıştı.

Yani ordaki sorun rushting out değil, karar verme

Ben rushting out'u ne zaman çıkıp ne zaman çıkmaması gerektiğini bilme olarak düşünmüştüm. Meğer öyle değilmiş.

Ağabey klavuzu özenle okumama rağmen şu oyuncu özelliklerinde böyle yanılgılara düşebiliyorum.

Özellikle oyuncu özelliklerinin anlamlarını yazdığın kısım varya; özelliikleri tek cümle ile, iki kelime ile belirtmişsin.

o bölümü biraz daha açıklayıcı yapsan çok güzel olacak (ppmlerde öyle)
1.5 yıldır bu sitedeyim 2-3 aydır araştırmacıyım. Halen yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri. (sadece benim suçum olmasa gerek )

PPM ve oyuncu özelliklerinin açılımlarını yazarken hocam. Yanına örnekte verirsen çok daha iyi olacak. Mesela ben "rushting out: çizgiyi terk etme becerisi". olarak okuyunca. ne zaman çıkıp ne zaman çıkmaması gerektiğini bilen olarak anladım. o ise sadece çizgiyi bırakmaktan korkmamakla ilgiliymiş.

o zaman orkun ve vokanın karar verme aykutun rushting out özelliği düşük olmalı değil mi?