1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek ki PPM demek bir adam 10 kez yaptığı bir oLayda sadece 1 kez başka bir hareket yaparsa 9 kez yaptığı şey PPM oLarak ekLenemez. Ben böyLe aLgıLarım. Örnek verdiğin adamLar sanki hiç farkLı stiLLerde hareketLer yapmıyorLarmış mı. İLLa adam sürekLi aynı şeyi mi yapması gerekiyor. Adam 10 goL atar Ligde bunLarın 5 i pLase iLedir, biri sert şuttur, diğerLeri kafa iLedir yanı bu adam o zaman pLase şut atar oLmuyor diye anLarım ben yine.Yani PPM nin açıLımında bir sorun var sanırım. PPM bir oyuncunun normaLde daha fazLa yaptığı oLay oLması gerekmiyor mu ?

ŞeytanLık dener demek sadece bacak arası çaLım atmak ya da absurut hareketLer yapmak mı ?
    DeLgado pas vericem gibi yapıp çaLıma kaçıyor, yine pas verecekmiş gibi kimsenin bekLemediği yerLerden şutLar gönderiyor kaLeye, adamı soLuna yatırım sağından geçiyor terse çaLım atıyor bunLar ŞeytanLık dener keLimesini kapsamıyor gaLiba. ŞeytanLık dener demek kısaca kimsenin bekLemediği anLarda bekLenmedik hareketLer yapıLanLara veriLen bir özeLLik değiLmi. DeLgado da bekLenmedik anLarda bekLenmedik şeyLer yapabiLiyor, beLki bacak arası çaLım atmıyor ama pas veriyor, şut atıyor, ya da soLuna yatıracakmış gibi yapıp savunmayı üzerine çekip pası terste ki arkadaşına veriyor.

BeLki şeytanLık denerin FM de farkLı bir açıLımı vardır, o zaman hiLe dener ekLenmeLidir en azıdan Benim anLattıkLarım beLki bu özeLLiğe yakın bir durumdur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya benim bildiğim sadece o hareketi mutlaka yapması lazım.mesela messinin çok akılalmaz hareketleri ve çalımları var fakat oyunda bu özellik yok zaten, çünkü dribling stilinde bu hareketi yapmıyor.

sinan abi bana kalırsa lincolndede bu yok işte kendi bacağının arasından geçirmedği için oyundada verilmedi sanırsam.

bu arada şeytanlık kelimesi bizim çevirimiz tries tricks.artistik şovmen gibi anlamı var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hile ve şeytanlık bizim çevirilerimizde aynı olan özellik ikiside tries tricks in karşılığı.

evet farklı bir ppm üretilebilir çok var mesela.

mesela arda,lincoln,kaka,messi,delgado gibi kişilere eklenebilecek bu tarz ppm ler üretilebilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alex te dahil bu isimlere.tıpkı delgado gibi.

colin kazımda da tries tricks vardır sinan abi unutmayalım
    Last edited by Lionel Andres Messi : 14.Ağustos.2008 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

ŞeytanLık dener demek sadece bacak arası çaLım atmak ya da absurut hareketLer yapmak mı ?
    DeLgado pas vericem gibi yapıp çaLıma kaçıyor, yine pas verecekmiş gibi kimsenin bekLemediği yerLerden şutLar gönderiyor kaLeye, adamı soLuna yatırım sağından geçiyor terse çaLım atıyor bunLar ŞeytanLık dener keLimesini kapsamıyor gaLiba. ŞeytanLık dener demek kısaca kimsenin bekLemediği anLarda bekLenmedik hareketLer yapıLanLara veriLen bir özeLLik değiLmi. DeLgado da bekLenmedik anLarda bekLenmedik şeyLer yapabiLiyor, beLki bacak arası çaLım atmıyor ama pas veriyor, şut atıyor, ya da soLuna yatıracakmış gibi yapıp savunmayı üzerine çekip pası terste ki arkadaşına veriyor.
    .
    Tries Stepover/Dragback/Trick/Showboat Ttopun ustunden ayak atarak dripling, topu geri cekip rakibi yaniltma gibi hareketleri dener. hiç pas atar rakip şaşırtır falan yazmıyor burda. yazan şey sadece dribling yapmakla alakalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post

colin kazımda da tries tricks vardır sinan abi unutmayalım
    kazımda da var ewet.
    ek olarak lincolnde neden var?
    belki bacaklarının arasından geçirmiyor ama şov yapmayı çok düşünüyor. şu ronaldinhonun çıkardığı topu dışarı doğru yapıp içeri çekme bilek hareketi varya
    onu sürekli yapıyor. sonra topukla falan acayip hareketler yapmayı deniyor ondan dedim.

ama bir yattara colin altan celil kadar yapmıyor. eklenmesede çok sorun değil yani
    Last edited by extensor : 14.Ağustos.2008 at 19:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri