Bence biraz sende PPM Ler hakkında çaLışmaLısın koraycım. KaLeci iLe karşı karşıya kaLmayı sever diye bir PPM mevcut.
Bobo kaLeci iLe karşı karşıya kaLdığı pozisyonLarda yüksek goL yüzdesi iLe oynayan bir oyuncu ve eğer biraz dikkat ettiysen teke tek yakaLadığında savunmada şut atma imkanı oLduğunda dahi onuda geçip kaLeci iLe karşı karşıya kaLmayı istiyor. Yayın önüne geLince goL vuruşu yerine yanında ki Nobre ya da DeLgado iLe bire bir yapıp tekrar kaLeci iLe karşı karşıya kaLmak istiyor, bunu çoğu zaman deniyor. SoLdan veya Sağdan top aLdığında dahi savunma oyuncusunu geçip kaLeci iLe karşı karşıya kaLacağı pozisyon aramaya çaLışıyor. Bence bu PPM ataLanamaz. Ya da sen bundan sonra biraz daha farkLı bakarsın ve görürsün diye düşünüyorum.
Cisse konusunda da evet ben fırsat buLduğunda hücuma çıkar anLamında söyLemiştim. Ve Cisse gerçekten topu kapmak için atLamıyor. Yani kırk yıLda bir tabiri iLe beLki oLursa öyLe kendini hırsLandırıyor, atLıyor ediyor ama nadiren zaten yapısı itibari iLe de Cisse soğukkanLı bir oyuncu öyLe aman şuna pres yapayım iLLa şundan şu topu aLıcam şekLinde hırsa sahip değiL.
Bu da bahsi geçen PPM oyunda mevcuttur.
![]()