Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Holosko eğer şuanki oynaıdğı pozisyonda duracaksa bjknin satıp yerine adam gibi sağ kanat alması daha mantıklı kanımca holoskoya yazık oluyor sağda ya forvet arkası yada forvet oynaması lazım
Bu mesajı yazdığına göre muhtemelen Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını seyretmedin.Haliylede Holosko'nun sık sık forvete sarktığını bilmiyorsun.Klasik sağ açık oynamıyor.Forvet arkası kaptan Delgado oynuyor.Forvet için ise Bobo'yu kesmektense Holosko'yu sağ koridorda kullanmak bence çokta kötü bir şey olmaz hem onun hemde bizim için.Ben inanıyorum Holosko bu sene yine katkıda bulunacaktır bize.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
holosko iyi futbolcu demirörenin yaptığı tek olumlu transfer
yardımcı forvet oynamalı beşiktaşta
Tek olumlu transfer demek yanlış olur.Bobo'yu,Tello'yu,Nobre'yi,Delgado'yu,Cisse'yi ,Serdar Kurtuluş'u,Uğur İnceman'ı,Sivok'u,Zapo'yu da Demirören yönetimi transfer etti.He bunların bazısını beğenmiyor olabilirsin.Bir kaçıda zaten bu sezon geldiler belki iyi çıkmayabilirler ki kamp sürecinde olumlu sinyaller verdiler.

Ayrıca her ne kadar bir çok yanlış işe imzalarını atmış olsalarda Beşiktaş yönetimini bu sezon transferde izlediği politikadan dolayı kendim adına tebrik ediyorum.Bu sene bize acaba kim gelecek sıkıntısı yaşatmadılar.Bütün transferler kampa yetiştiler.Bu olumlu bir hareket.Şimdi bakıyorumda rakiplerimizin transfer konularına millet kafasında gelişmelerden senaryolar yazmaktan sıkılmış gibi.Bir an önce şu transfer bitse havasında millet genelde.Gerçi atalarımız geç olsun güç olmasın demişler ama yinede ben yönetimimizi bu konuda tebrik ediyorum..