arkadaslar bu kapanma olayı yanlış tercüme diyelim, kapanmadan kastedilen prestir. yani defans oyuncularının pres yapıp yapmaması olayı. sadece defansın ortasındaki ikili değil (4 lü defanstan bahsediyorum) hepsinin aynı oranda pres seçeneğinin seçili olması gerekir. yoksa sonuç sizin için istenen seviyede olmaz. full attacking oynuyanlar için (benim gibi mesela) karışıkta olması gerekir. dengeli oyunu seçenler için nadiren seçeneği daha uygundur. ama sonuna kadar çekerseniz, forvet oyuncularına kolay top aldırır ve mahkum oynarsınız. başka bir meselede defans hattını nerde kurduğunuzdur. deep yaparsanız kendi onsekizinize kadar defans oyuncularınız gömülür. tabi takımın geri kalanıda. önde seçeneğini kullanırsanız defans oyuncularınız yarı saha çizgisine kadar gelir hatta zaman zaman karşı takımın yarı sahasının ortasına kadar geldiğini görürsünüz. dezavantajı defans arkasına atılan toplardır. ama oyun hakimiyeti üst seviyededir. deep yapmanın avantajı defans arkasına rakip forvetin sarkma olasılığı düşüktür. ama mahkum oynarsınız.

uzun oldu idare edin ama yararlı bilgiler verdiğimi düşünüyorum saygılar