ben de besiktasla aynı seyi yapıorm cok kolay arkadaslar.
1.once iyi scoutlar bulacaksınız.Scoutların 'oyuncu potansiyel yargılama' enerjisi yuksek olucak 15 ile 20 arası.
2.bu adamlara bilgisi oldukları ulkelere gondericeksiniz ve yas limiti koyun gonderirken en fazla 17 diyin mesela.o size super yetenekler bulacak
3.Aldıınız genclerle imzalyabildiklerinizle tam kontrat imzalayın ve hemen kiraya verin mutlaka bir yere verin neresi oldugu hiç önemli değil.
4.Coachlarınızı deiştirin.Her özelliii iyi bi kaç koc bulamaycaınıza gore.Bir tanesi özelli iyi her biri farklı özelliklerde ustun coachlar bulun 6 7 tane yeterli.Oyunda hep mevcut.15 ila 20 arası özellikleri olan.
5.antrenman programına fazla gerek yok.Antrenman sekmesine tıklayın,önce hocalara hiç bir antrenmanı vermeyin sonra hemen yanında otomatik gorevlendir var onu yapın.Oyun hangi hoca ne iş yapmakta iyiyse onu oraya atıyor.
6.Oyuncularınıza teklifler gelecek sakın satmayın
7.yardımcı antrenorunuz begendiiniz bi oyuncuya bu adamdan cacık olmaz diyebilir onu dinlemeyin bunun sebebi yardımcınızın potansiyel yargılama özelliginin dusuk olmasından kaynaklanır.
iyi oyunlar.Ben de screenshotlarımı eklerim en kısa zamanda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o 55 milyon ytl arkadasımvar valla goksel dagı 20 milyon euro ya bayern munih e verdim ben de. turk parası o da o civarlarda.Turkiyede pa cok yuksek 16 17 yasında oyuncular cıkıo zaman ilerledikce.Bir de yonetiminizden altyapı tesislerini guclendirmesini isteyin.Cok iyi adamlar cıkıo.Senin cıkmıyo dedigin PA sı - li olanlardır.Onlar seni kandırmasın o - muhabbetini ben de hala anlayabilmiş deilim.PA sı - 10 olan adam muthiş gelişio anlamadım gitti.
Ornek: CARLOS VELA

var valla goksel dagı 20 milyon euro ya bayern munih e verdim ben de. turk parası o da o civarlarda.Turkiyede pa cok yuksek 16 17 yasında oyuncular cıkıo zaman ilerledikce.Bir de yonetiminizden altyapı tesislerini guclendirmesini isteyin.Cok iyi adamlar cıkıo.Senin cıkmıyo dedigin PA sı - li olanlardır.Onlar seni kandırmasın o - muhabbetini ben de hala anlayabilmiş deilim.PA sı - 10 olan adam muthiş gelişio anlamadım gitti.
Alıntılı Yanıtla