Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Haluk Ulusoy tekrar TFF baskanı secildi

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Haluk Ulusoy (bence görevde kalamaz,zayıf bir ihtimal olarak görüyorum ben) şayet görevde kalırsa,Fatih Terim'in istifasını hemen kabul eder ve koşarak Lucescu ile anlaşmaya çalışır.

Daha önce Ersun Yanal'ı getirmeden önce Lucescu ile anlaşmıştı fakat Başbakan Ersun Yanal'ı isteyince onun dediğini yapmak zorunda kalmıştı(yani devlet futbola karışıyor).Şimdi iş değişti,bence koşa koşa gider Lucescu ile anlaşır ve göreve getirir,Lucescu milli takım da hocalık yapacak kapasitede mi? orası çok ciddi bir tartışma konusudur...
    bence de görevde kalamaz,hatta kalmaz çünkü çok baskı olursa bakanı karşısına alıp çalışamaz.tarafsız olacağına inansam kalsın diyicem ama inanamıyorum.ayrıca terim i göndermesi geldiği gibi işleri batırması anlamına gelir bence terim şuan da dünya çapındaki bazı hocalar dışında en uygun kişi.dünya kupasına gidememe çok farklı bi konu ve bence başarısız değil.tam işleri yerine oturtacağı zaman böyle bişeyin olması gerçekten çok üzücü...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Daha önce Ulusoy giderken seviniyorduk şimdi geldi diye seviniyoruz.Ulusoy'un seçilmesi Mafya'nın devlete karşı elde ettiği bir zaferdir.Bakalım ULusoy gene abilerinin sözünü dinleyecekmi bu seçimlerde...

gs deyken fatih terim yüzünden lucescu gitmek zorunda kalmıştı. şimdi ise sanırım lucescu yüzünden fatih terim gidecek. EE boşuna demiyorlar Ne ekersen onu biçersin diye...

Quote Originally Posted by envoTR
    valla gerçekleri söylemek gerekirse ulusoyun seçilmesiindeki en büyük pay fenerbahcelilerin.hayırlısı olsun kutluyoruz
    Buyur????????

Quote Originally Posted by hizlioglu
    gs deyken fatih terim yüzünden lucescu gitmek zorunda kalmıştı. şimdi ise sanırım lucescu yüzünden fatih terim gidecek. EE boşuna demiyorlar Ne ekersen onu biçersin diye...
    Bence dediğinle 2 olayın alakası yok.Fatih Terin yönetimin önünü açmak için gidiyor Lucescu yüzünden değil.

ya şimdi ulusoy u fenerliler mi seçti diyosunuz???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

fenerde 7 kişinin 6sı BERMEK'e oy verdi..1'i ulusoyu seçti...ama ulusoyla bermek arasındaki fark 7..demekki fener seçmemiş
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

ya abi neyi tartışıyoruz ki?Ulusoy Fener sayesinde seçildi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hucar17
    ya abi neyi tartışıyoruz ki?Ulusoy Fener sayesinde seçildi?
    ehueh..tabi cnm öle oldu...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

envoTR'nin mesajına bi bakın o zaman

neyse boşwerin nasıl oldugunu biliyoruz zaten boşwerin...

ULUSOY istifa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Türk futbolu için hayırlısı olur.Ama ben de Haluk Ulusoy'un adil bir yönetim göstereceğine inanmıyorum.

işte seçimle ilgili Sabah gazetesinin haberi;

Federasyon'da Peker gölgesi

Ulusoy ekibinde yer alan işadamı Tahir Kıran, Peker çetesiyle birlikte halen yargılanıyor.

'Futbol-mafya' polemiğine yeni bir isim eklendi: Tahir Kıran... Haluk Ulusoy'u başkanlığa taşıyan ekipte yer alan Kıran'ın bağlantıları tartışılıyor.

BU DA "KELEBEKLER VADİSİ"
    Kelebek Operasyonu sonrası gözaltına alınan Kıran, "Sedat Peker çetesi" nin üyesi iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Kelebek Vadisi

Sedat Peker'e yönelik "Kelebek Operasyonu"nda gözaltına alınan Mecnun Odyakmaz ve Tahir Kıran, Haluk Ulusoy'un başkan seçilmesi için çalıştı.

Daha iki hafta önce yapılan Futbol Federasyonu seçimlerine gölge düştü. Olağanüstü Genel Kurul'da başkan seçilen Haluk Ulusoy'un, bu görevi alabilmesi için Sedat Peker grubunun çalıştığı ortaya çıktı. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Sedat Peker davasında birlikte yargılanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Tahir Kıran, Ulusoy'un listesinin kazanması için çaba harcadı. Hatta Kıran, Ulusoy'un başkanlığındaki yönetim kuruluna da girdi.

TUTUKSUZ YARGILANIYOR
    Kıran ve Odyakmaz, İstanbul Organize Şubesi'nin Sedat Peker grubuna yönelik Kelebek Operasyonu'nda 4 Ekim 2004 günü gözaltına alınmış, 4 gün sonra çıkarıldıkları Beşiktaş'taki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı. Kıran, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada Sedat Peker'in kurduğu ileri sürülen çeteye üye olduğu iddiasıyla 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Odyakmaz'ın da, çıkar amaçlı suç örgütüne üye olmak, ruhsatsız silah bulundurmak, adam kaldırmak suçundan, 13 yıldan 27 yıla kadar hapsi isteniyor. Sedat Peker aynı davada 62 yıla kadar ağır hapis istemi ile yargılanıyor. İddianamede adı geçen Davut Dişli de diğer başkan adayı Ayhan Bermek'in yönetim kurulu listesindeydi.

250 BİN DOLARLIK "İŞ"
    İddianamede Tahir Kıran'ın, iş adamları arasında ihtilafların giderilmesi için çeteyi devreye soktuğu böylelikle de çetenin çıkar sağladığı anlatılıyor. İddianameye göre Kıran'ın "hallettiği" olay şöyle: İşadamı Turgut Tuncel ile Rumen Rubin Biserovkotzev arasında itilaf çıktı. Biserovkotzev, ortak oldukları gemiyi Romanya'nın Köstence limanında bağlattırdı. Tuncel, gemisinin kurtarılması için Tahir Kıran aracılığıyla Sedat Peker'e başvurdu. Ardından Rumen işadamı kaçırıldı ve tehdit edildi. Gemi kurtarıldı. Sedat Peker grubuna 250 bin dolar ödendi.
    VELİ SARIBOĞA-MHA

Quote Originally Posted by KaracaOglan
    Fenerbahçeliyim ama adaletli bir yönetim sergileyeceğini düşünüyorum, hayırlı olsun..
    aylar önce böyle yazmıştım bu konuya..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri