-
18.Ağustos.2007, 07:01
kayseri- galatasaray süper kupa maçından;
öncelikle eldeki kadrolarla çok iyi bir 4-3-1-2 düzeni kurulabilir.
orta saha ve forvet mrc mehmet topuz dm saidou mlc olembe olabilir amc cangele
st lerde de aghahowa ve puroviç çok ideal.
eğer oynadığınız takım sizden büyükse ve deplasmandaysanız amc escobar st ler cangele aghahowa da olabilir.
eğer kendi sahanızda antalyayla oynarsanız. escobar cangele puroviç yaparsınız.
mehmet eren gibi bir forvet ve forvet arkasında sakatlananları aratmaz yinede oyunda 130 küsür olmasına çok karşıyım aşırı abartı buluyorum bana kalsa 120 civarı olmalı
orta alan ve forvet mevkii ne kadar kaliteli ise defans ve kaleci o kadar kalitesiz
zaten senelerdir savunmaya takviye yapılmadığından her sene kayseri 100 tane yiyiyor 130 tane atıyor her maç 4-3 5-4 mahalle maçı gibi
bu senede aynı savunmaya 2. ligten adam alırken kaleye hamidou gibi 34 yaşında ligin en kötü kalecisini alırken santrafora sporting lisbondan adam alıyorsun. (fildişi neden hiç bir kupada başarılı olamıyor bir hatta drogba bir hatta ismi duyulmamış tunus liginden kalecisi oynuyor diye)
buna dikkat etmek lazım3 senedir aynı saçmalığı yapmamak lazım alın artık şu stopere adam gibi birini
ben öyle tahmin ediyorum ki bu sene sağ bekte muslu yedeği durmuş sol bektede toledo oynar
stoperlerdede korayla aydın oynatılır.
maçtan bir iki izlenim belirtelim. belki de şu ana kadar izlediğim hatasız tek hamidou maçı ilginç gözlerim yaşardı.
ereni beğendim stoper olarak.
mehmet eren yine bal yapmayan arı gibiydi.
aghahowa çok etkisiz kaldı
puroviç çok iyi bir transfer ancak hazır değil.
kayseride de kimse hazır değil bütün yaz kapmı ne yaptı ki bu takımlar. bugün gidin bir chelsea porsmount maçını izleyin gelin akşama bu maçı izleyin. onlarda insan onlarda takım.
neyse işte bu sene kayseri yine ilk 5 te olur 5. olur daha doğrusu. yine küçük takımları rahat yener yine savunma zafiyeti yüzünden büyük takımlara rahat kaybeder. yine büyüyemez yine büyüyemez
hücum size maç kazandırır savunma ise şampiyonluğu bunu kavramadan kayseri şampiyon falan olamayacak anlaşıldı.
Mesaj Yetkileri