Sıcak bir ağustos günü yıl 2006Ben PC yi yenmekten sıkılmış. Etrafımda ortak oynadığımız arkadaşlarım bana yenilmekten bıkmıştı. Çıkınımı toplayıp benim artık buralarda durmamam lazım global dünyaya açılıp yeni birşeyler yapmam lazım dedim vurdum kendimi yollara sonra FM ye türkçe yama araken dikkatimi çekti işte dedim Turksportal
Belki burada beni yenebilecek dişli rakipler vardır attım kendimi buraya. Sen çömezssin dediler kız vermediler pardon o siberdi
Sen çömezsin dediler turnuvaya almadılar. Ben size göstericem dedim kim çömez allahtan yedeklere msg sınırı yokmuş yedekten girdim ilk turnuvama. Aradan yıllar geçti değişen bir şey yok burdada pek dişli rakip bulamıyorum
Özellikle şu üstümde msg yazan zatı mıhteremi yenmekten bıktım artık bir de iyi FM ci olduğunu iddia eder hep
![]()

Ben PC yi yenmekten sıkılmış. Etrafımda ortak oynadığımız arkadaşlarım bana yenilmekten bıkmıştı. Çıkınımı toplayıp benim artık buralarda durmamam lazım global dünyaya açılıp yeni birşeyler yapmam lazım dedim vurdum kendimi yollara sonra FM ye türkçe yama araken dikkatimi çekti işte dedim Turksportal
Alıntılı Yanıtla