1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Fenerbahçe'mle Bütün Kupalara Talibiz(Carlos Abimde Var)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

şampiyonlar ligindeki son rakibimizde bize göre güçsüz bir ekip olan debrecen takımı işte ilk maçımızdan görüntüler

yine güzel ve net bir skorla almasını bildiğimiz bir maçtı hedefimiz gruplara kalmak bu arada GS de gruplara kalma yolunda güzel ilerliyor

işte arkadaşlar sıradaki en bomba transferim de arjantinli sevilla'lı genç yıldız federico fazio 1.5 mn ytl lik bonservis bedeline karşın yinede 12.5mn.ytl karşılığında fazio da fenerbahcemizin savunmasına büyük faydalar sağlıyıcak bir futbolcu

Federico:yaptığı ilk basın açıklamasında kadıköy e gelmek istemedim ilk başta fakat TÜM adlı manager'im buraya gelmemde beni ikna eden etken di fakat bundan çok memnunum böyle bir klup e gelmekten gurue duyuyorum. dedi

SIRADA SÜPER LİG 2. MAÇIMIZ BEŞİKTAŞ A KARŞI KADIKÖYDE YAPTIPIMIZ MÜCADELEDEN GUİZADAN YOKSUN OLSAK BİLE 4-0 GİBİ NET Bİ SKORLA ALMASINI BİLDİK

Ve bu sırada defans oyuncumuz diego armando lugano ALMAN ekip HSV ile 9.5 milyon ytl bonservis ücreti karsılıgında sözleşmeye imza attı.

3.LİG MAÇIMIZ KAYSERİ SPOR A KONUK OLUYORUZ İLK YARISI 0-0 BİTEN KARŞILAŞMADA GOLCÜ OYUNCUMUZ SEMİHLE ÖNE GEÇSEK TE GOLLERE ENGEL OLAMADIK.

bu sırada savunmada hiç düşünmediğim isim oyuncumuz edu dracena da ingilterenin köklü man.city klubuyle sözleşme imzaladı 8mn.ytl karşılığında

hazırlık kampındada anlaşılıcağı gibi ve son kayseri spor macındaki düşük performansından ötürü kaleciye ihtiyaç duyulduğunu hissederek hemen başkanımıza bu isteğimi ilettim ve kabul görüldü kafamda 2 aday vardı ve ben daha genç üstelik takım da uyum sorunu yaşamasını önlemek için brazilyalı olan fluminense de top koşturan fernando henrique yi tercih ettim. oyuncu 12.5mn. ytl bonservis bedeline karsılık sözleşmeye imza attı.

henrique:basın açıklamasında mutlu olduğunu burda brezilyalı arkadaslarıyla mutlu olucağını ve büyük işlere imza atıcağını söylemiş ve basın mensuplarına hazır olduğu sinyallerini vermişti.

işte debrecenle 2.maçımız rahat stressiz bir maçtı ama 2 oyuncumuzdanda yoksun olmustuk.(1er hafta)

kadroda as olarak düşündüğüm appiah için şok bir gelişme transfer sezonunun son günü appiahla ilgilendigini açıklıyan man.city kulübüne 7.mnytl değerli appiah için 14.mn ytl ver veriyim dedim.(redder diye düşündüm bir an için) ama kabul etti ve iyi para diyerek hemen kabul ettim. zaten bütçemde yokluk sınırındaydı appiah artık city'li.

burda açılan boşluga acilen yerli transfer düşündüm ve 10mn ytl karsılığında gökhan inler FENERBAH'çeliydi artık.

acil bir transfer oldu transfer sezonunun bitimine saatler kala fenerbahceye geldim.
    ama mutluyum ve ilk 11 için fazla aday olmaması beni neşelendiriyor. avrupa kupalarında oynamak ayrı bir zevk.

Ve ülkemizi temsil ettiğimiz şampiyonlar ligindeki rakiplerimiz

rahat çıkarım diye düşüüyorum grptan arkaşlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Herkese TeŞekkÜr Edİyorum ArkadaŞlar Takİp EttİĞİnİz İÇİn Mutluluk Duyuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÜPER LİG 4. MAÇ
    sahalara yeniden dönen guiza'yla beraber macımıza başladık ispanyol yıldız golünü geçte olsa atmasını bildi. gencler birliğini konuk ettiğimiz stadımızda 3puanıda aldık.

SÜPER LİG 5.MAÇ
    kocaeli spor a misafir oldupumuz karşılaşmada topa hakim olmak yerine uzun ve sert şutlarımızla kalede gol aradık eski kalecimiz serdar ın kalesini koruduğu kocaeli spor mağlubiyetten kurtulamadı 3puan bizim

şampiyonlar ligi. gruptaki ilk rakibimiz isviçre ekibi basel deplasmanda oynadığımız bu maçımızı 2-0 aldık. porto-liverpool macınında 0-0 sonuclanmasıyla fenerbahce sampiyonlar ligi g grubunda zirveye oturmuştu. ve indirilmesi otoritelerce kolay gibi gözüksede oyuncuların yakaladığı hava muhteşemdi ve bırakmaya niyetleri yoktu.
    [FONT=Comic Sans MS]FONT]
    SÜPER LİG 6.MAÇ
    Karşılaşmada stadımızda ağırladığımız bu yıl kadrosunda gökhan ünal genc selcuk inan song gibi yıldız oyuncuları bulunduran trabzon spor a karşı ne kadar üstün oynasakta maçı başladığı gibi bitmekten kurtaramadık

SÜPER LİG 7.MAÇ
    sahamıza konuk olan ankara temsilcisini zar zor yenmeyi başardık .

maçtan sonra basın açıklaması yapan TÜM rakip bizden iyi oynadığı ortada ancak biz tecrübemizi ve takım ruhunu ortaya koyarak macı almasını bildik böyle giderse sampiyon biziz kimse durduramaz.

bu gecelikte bu kadar arkadaşlarım.
    yorum sayısına göre diğer maçlarımıda yayınlıyıcağım herkes saolsun yaptıkları yorumlardan ötürü.
    emeğime saygı gösterin ki daha çok emek harcamak için hırs'ım olsun.
    Last edited by isimsiz : 19.Ağustos.2008 at 02:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri