Sayfa 126 / 142 İlkİlk ... 2676116124125126127128136 ... SonSon
3,751 ile 3,780 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FLAŞ! KEZMAN PSG'DE

Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sona erdi ve Kezman artık PSG'li oldu.

Guiza'nın transferi ile birlikte gözden çıkarılan Sırp futbolcunun menajeri ile bugün yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağlandı ve eşyalarını toplayan Kezman sağlık kontrolünden geçmek üzere yola çıktı. Bu akşam Paris'e geçecek olan Kezman yarın sabah sağlık kontrolüne girecek. Anlaşmanın şartları konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, Kezman'ın bu sene kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu Kezman haberini bugün Futbol Gündemi'nde Oğuz Tongsir Lequipe'i kaynak göstererek verdi.Hatta Lequipe'e göre yarın akşam antrenmana çıkacakmış inşallah diyelim.

Aynı şekilde Oğuz Tongsir Senna için çalışmaların sürdüğünü ve büyük yol katedildiğini söyledi bende geleceğini düşünmüyorum ama insan heyecanlanmıyor değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gözünüz aydın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oley beee Sonundaa !!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben Üzüldüm ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

PSG Kezman'ı almıs..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O zaman Senna'yı ya da bi başkasını her an görebiliriz İstanbulda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kezman için hayırlısı olsun.
    Ön libero olarakta umarım Senna gelir, Aurelio'nun yerini doldurabilecek en iyi oyuncu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer kiralık verildiyse kötü, orada beğenmeyip bonservisini almazlar sene sonu büyük ihtimal

Ve Kezman gitti...
    Fenerbahçe'de forma giyen Sırp oyuncu Mateja Kezman, Fransa'nın Paris Saınt Germain kulübüyle anlaştı. Sırp futbolcu yarın Paris'te sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak.

Mateja Kezman'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile PSG kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sonuçlandı ve Kezman Fransız ekibine transfer oldu.

Sırp futbolcunun menajeri ile bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağladı.

Akşam saatlerinde Paris'e gidecek olan Kezman yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Kezman'ın bu sezon PSG'de kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şöyle bir foto buldum ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güzel fotomontaj Boyun kısmından anlaşılıyor hafif. Yakışmış forma ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki taraf içinde hayırlı oldu bu transfer.

@eGowich;
    Ajansspor kimin adını kesin bir dille verirse o transfer gerçekleşiyor dedin.Fotomaçta kimin adını kesin olarak verirse o transfer gerçekleşmiyor işte şekil 1A;

Senna imzaladı
    .

Fenerbahçe yönetiminden büyük bir bomba transfer daha... Sarı-lacivertliler, Villarreal ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Asbaşkan Mahmut Uslu'nun İspanya'da 3 senelik imza attırdığı Marcos Senna hafta içi İstanbul'a gelecek

Fenerbahçe'de yabancı ön libero olarak kimin alınacağı büyük bir merakla beklenirken, sarı-lacivertli yönetim uzun süredir gündemde olan Marcos Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu, İspanya Milli Takımı ve Villarreal'in yıldızı Senna'ya 2-1 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı-lacivertli ekibin, başarılı futbolcuyu geçtiğimiz günlerde İspanya'da gizlice sağlık kontrolünden geçirdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Senna transferini resmen duyurmak için Kezman'la yolların ayrılmasını beklediği öğrenildi. Bugün Kezman ile ilgili önemli gelişmelerin olabileceği ve yönetimin, Senna'yı birkaç gün içinde İstanbul'a getireceği belirtiliyor. EURO 2008'deki performansıyla turnuvanın altın 11'ine seçilen Marcos Senna'nın teknik patron Luis Aragones nedeniyle Fenerbahçe yönetimine "Evet" dediği öğrenildi.

Senna İstanbul'da

Sarı-lacivertliler 2+1 yıllığına imza attırdığı süper yıldızı hafta içi Türkiye'ye getiriyor.

MARCO'NUN YERİNE
    AURELIO'nun Real Betis'e gitmesinden sonra transferde ne yapacağı merakla beklenen Fenerbahçe bombayı patlattı ve Villarreal'in orta sahadaki dinamosu Marcos Senna ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Daha önce İspanyol kulübü ile Senna için el sıkışan sarı-lacivertlilerin, gelmemekte ısrar yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başardığı

ve sezon başına 1.8 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardıkları belirtildi.

LUİS FAKTÖRÜ
    MARCOS Senna'nın bu hafta içi İstanbul'a gelip, imza atacağı belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetimin uzun zamandır almaya çalıştığı futbolcunun, Luis Aragones'in devreye girdikten sonra "Evet" dediği dile getiriliyor. Senna daha önceki açıklamalarında "Aragones'in bendeki yeri ayrı. Onun takımında oynamaktan gurur duyarım. Ona hiçbir şekilde hayır deme şansım yok" ifadesini kullanmıştı.

MARCOS SENNA KİMDİR?
    Doğum tarihi: 17 Temmuz 1976Doğum yeri: BrezilyaBoy: 1.77Kilo: 68Mevki: Defansif orta sahaKariyeri: 178 maç / 12 golMilli Takım: 16 maç Forma No: 19Sözleşme bitiş tarihi: 30-06-2009
    fotomaç

ne olucak şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübümüz ile PSG takımı arasında Mateja Kezman transferi konusunda prensipte anlaşma sağlanmıştır. Mateja Kezman, sağlık kontrolünün ardından PSG takımına resmi imzayı atacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transfer resmiyet kazandı. 1 hafta içerisinde zannediyorum ki iyi bir ön libero gelecek.
    (/s)

Kezman'a bugüne kadar verdikleri için teşekkürler. Kendisini çok seviyordum nasıl oynarsa oynasın, bundan sonraki kariyerinde de başarılar diliyorum. Bazı Fenerbahçeli sandıklarımızdan çok daha dürüstçe ve etik bir şekilde takımdan ayrılarak daha da büyük bir saygıyı hakediyor bana göre Batman...

Ön libero için Senna söylentileri fazlalaştı. Sanıyorum ki en geç perşembe günü yeni ön libero açıklanır. Kezman Fransa'ya uçtu ve orada sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. İmza atılır atılmaz kontenjan boşalacağından yeni ön libero açıklanabilir. Beşiktaş'ın yaşadığı sıkıntıyı yaşamak istemediğinden Fenerbahçe yönetimi imzayı bekleyecek ve devamında transferi açıklayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman büyük oyuncuydu.Bence Maldonado gönderilmeliydi ama hayırlı olsun.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Senna falan gelmez, hayal kurmayalım.Sözleşme yenileyecek muhtemelen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senna bence de hayal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colsa gelir büyük ihtimal bence.Ama sanırım yalanlanmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Colsa gelirse sadece "transfer yapmak" için gelmiş olacak bence Yönetim büyük tepki alır Colsa transferi ile

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Colsa gelirse sadece "transfer yapmak" için gelmiş olacak bence Yönetim büyük tepki alır Colsa transferi ile
    Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hiç duyulmayan biri isim çıkacak, her türlü iddiasına varım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Performans olarak istenileni veremese de hırsıyla (bana göre) formanın hakkını verdi.

Umarım PSG'de kendini bulur ve eski Batman olur. Yolun açık olsun, güle güle Batman.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Muhammet Abi'ye katılıyorum..İstenileni yapaması bile hırsı,çabası beni çok etklide..Futbol hayatında Başarılar #9 BaTMaN...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç duyulmayan biri isim çıkacak, her türlü iddiasına varım..
    Kesinlikle. Zaten duyulanlar gelseydi şimdiye kadar açıklarlardı. Çünkü; bu duyulanlarla sadece imza işlemi kalmış olması gerekir. Bir aydan fazladır haberlerde çıkıyor. Umarım gelen gideni aratmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Şöyle bir foto buldum ama

Kezman'ın kolu hep dövmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.
    Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi Daha önce ismini duydun mu

Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez Bunu sende biliyorsun

Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gonzalo Colsa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde elimizden kaçan Aurelio'nun profili koysaydın ya Aykut

Mesaj Yetkileri