-
19.Ağustos.2007, 16:35
Hayırlı olsun.Yerli bir forvet lazımdı iyi oldu.Tevfiki almamız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tevfik Köse Kayserispor'da
20.08.2008

Bayer Leverkusen'de forma giyen U-19 Milli takımımızın forveti Tevfik Köse Kayserisporumuz'da. Tevfik Köse Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından bir yıllığına kiralandı.
Genel Menajerimiz Süleyman Hurma ve As Başkanımız Şaban Miraboğlu'nun bulunduğu imza töreninde Genel Menajerimiz şu açıklamaları yaptı:
Tevfik'i Bayer Leverkusen'den bir yıllığına kiraladık, sezon sonu kullanmak istersek 4 yıllık imza attırma opsiyonu da kulübümüzdedir. Geçen sezon Ankaraspor'da oynayan Tevfik U-19 Milli takımımızda da görev alıyor. Forvet mevkiinde oynayan Tevfik'i bir yıldır almaya çalışıyorduk, o da Kayserispor'a gelmek istiyordu. Umut vaadeden bir futbolcu. Hem Kayserispor'a hem de Türk futboluna faydalı olacak bir oyuncu. Aradığımız yerli forveti transfer etmiş olduk. Kayserispor'a hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Tevfik Köse:
"İlk etapta buraya geldiğim için çok mutluyum. Uzun zamandır buraya gelmek istiyordum ama birtakım problemlerden dolayı gerçekleşmiyordu, olumlu sonuçlandığı için çok mutluyum. Kayserispor gibi büyük hedefleri olan büyük bir camiaya gelmeyi her futbolcu ister. Forvette oynadığım için hem gollerimle hem de iyi futbolumla katkı sağlamak istiyorum."
Kayserispor Resmi Sitesi
Last edited by deniz.91 : 20.Ağustos.2008 at 14:28
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri