Ben 17 yaşındayım ve henüz kendi paramı kazanmıyorum. Türkiye gibi bi ülkenin ekonomik durumuna baktığınızda, bu "orjinal oyun" muhabbeti bizim için lüksten öte değildir. Bazı arkadaşlar da benim gibi düşünüyor sanırım, hiç kimse annesinden veya babasından, sadece korsan oyun almamak için 50-60 ytl isteyemez. O parayla kaç insanın karnı doyar bunu bir düşünün derim. Açık açık da söylüyorum, oyunum korsan, 8.0.2 yamasını da gayet sorunsuz bir biçimde kurdum; 2010'a kadar hiçbir hata da almadım. Sizin dediğiniz korsan oyunlarda Malta, Lüksemburg gibi ülkelerin Euro 2008'e gitmesi gibi bir durumla da karşılaşmadım. Sonuç olarak oyunum korsan olmasına rağmen orjinal oyunla hiçbir farkı yok.

Ha ne zaman orjinal oyun ve cd'lerin fiyatları her keseye uygun düzeye düşer, o zaman Türkiye'de korsan sektörü biter. Ama ne yazık ki başımızdakiler bunu düşünemiyor ve üstüne üstelik bizi orjinal cd almaya çağırıyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın ama şu durumda orjinal oyun gelir düzeyi çok yüksek olan insanlar için. O kesimin dışındaki her insan için de bir lüks. Asgari ücret 450 ytl civarı. Düşünün, orjinal oyunlardan bazıları 150-170 ytl civarında. Sizce hangi insan bu parayı, sadece ve sadece korsana para kazandırmamak için verir ki ? Sonuç olarak orjinal oyun fiyatları düşmedikçe, korsan sektörü tükenmez, tükenmediği gibi devam da edecektir, bu bir gerçek...