Önceki yıllarda avrupada gösterdiğimiz başarı sayesinde( Fenerbahçe, Galatasaray da büyük pay sahibi) 3 takımla şampiyonlar ligine katılma hakkını elde ettik bu sezon. Ligi ilk iki sırada bitiren takımlar direkt gruplardan başlıyor, 3. olan GS ise 3. ön eleme turunda mücadele etti ve gruplara kalmayı başardı
Lige başlangıç olarak gerçekten çok iyi başladık. Devamı da o şekilde gidiyor Yıllardır tek forvet oynardım, bu sezon çift forvete döndüm ve Mehmet-Burak ikilisinden maksimum faydayı almaya başladık. 4-1-3-2 düzeni süper oturdu takıma

Turkcell Süper Lig
5.Hafta

--------------------------------------------------------------------------
Turkcell Süper Lig
6.Hafta

Şampiyonlar Ligi
D Grubu 1.Maç

Ajax : 2-0 : Sivasspor
Galatasaray : 0-2 : Olympique Lyonnais
Turkcell Süper Lig
7.Hafta

Turkcell Süper Lig
8.Hafta

T.S.L. Puan Durumu

Şimdilik herşey yolunda. Bir-iki ufak sakatlık haricinde sıkıntımız yok, aldığıız sonuçlardan, oynadığımız oyundan çok memnunum. Sakatlıklarda problem değil şimdilik, her mevki için kaliteli ikişer oyuncum kadroda mevcut
D grubunda mücadele edeceğiz bu sezon. Nispeten zor maçlar oynanacak gibi duruyor. Trabzonspor ve Bursaspor her zaman ters gelen takımlar olmuşlardır bize karşı. Sivasspor'unda başarıları ortada, ŞL. de mücadele ediyorlar. Yine de gruptan çıkacağımıza inanıyorum.