1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...
    Dediğin doğru ama para konusunda bazı istisnalar olabilir düşüncesindeyim.Aragones'in İspanya'daki sistemin de Senna çok önemliydi, her tarafa koşuyor her görevi yapıyordu.Kupanın kazanılmasındaki en önemli isimdi bana göre.Çok kaliteli futbolcu ve Aurelio'nun boşluğunu rahat doldurur hatta daha iyi işler yapar, FB'nin aradığı oyuncu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

26-27 yaşında kariyerinin zirvesinde oyuncuları Türkiye'ye getirmek çok zor. Kariyerinin zirvesinde Euro2008'in yıldız karmasına girmiş, La Liga'nın 2. takımının kaptanını almak büyük iş olur. Aziz Yıldırım kulübün finansını hepimizden iyi bilir, zarar etmeyecek şekilde bonservis ödenir. Senna (gelirse) 2-3 yıl oynayacağı futbolla bonservisinden bahsettirmez bile.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri