Erdem abi sorunun cevabını vermiş Egemen.Hiç bir şey konuşmayın demiyorum ama en azından somut şeylerden konuşalım.Egemen'in dediği kaynaklar haber yaptıklarında en azından somut bir şeyler oluyor mutlaka.Bir duyum felan alıyorlar.Ama Sabah,Fanatik,Fotomaç,Hürriyet,Fotogol,Vatan vs.bunların hepsi sallama haberler yapıyorlar.Heriflerin bir yerlerinden uydurdukları haberleri burada konuşmanın ne manası var?

Şu konuya bakmışsındır belki.Sabah ile ilgili haberi ve ondan sonraki yorumlara bir göz atmanı rica ediyorum senden eğer okumadıysan.Ee ben böyle gazetenin haberine neden inanayım ki geçmişte yalan haber yaptıkları ortada.

http://forum.turksportal.net/vb/show...33#post1225233

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...
Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
En güvenilir kaynaklar benim deneyimlerime göre, NTV Spor, Ajansspor, DHA ve İHA'dır. Bu kaynaklar eğer bir haber yaptılarsa, doğrudur veya doğru olmasa bile o transfer konusunda mutlaka somut girişimler vardır. FotoMaç çok komik bir gazete, son 2-3 haftada Galatasaray'ın forveti için KESİN bir dille yazdıkları isimler benim hatırladığım kadarıyla şunlar: Morientes, Ricardo Oliveira, Hernan Crespo, Oscar Cardozo, Mario Gomez ...

FotoMaç çok kaliteli bir gazete olsa Galatasaray'ın Meira ile Kewell transferlerini bilirdi ama ikisini de yazamadı. Şimdi onun acısını çıkarmak için akla gelen tüm forvetleri yazıyorlar ki eğer biri denk gelir de transfer edilirse "Transferde FotoMaç farkı" diyecekler.