Bence tanıtımı kadar iddalı bir taktik... Takımım ilk sene kendi taktiğimle iyi işler çıkardı.. Ama bir sezon sonra çok kötü sonuçlar almaya başladım... Rakipler taktiğimin eksik yanlarını bulmuş olmalılar... Neyse bende bu taktiği uygulamaya başladım.. Zaten benim taktiğime benziyordu...
İlk 6 maçımda galibiyet yüzü göremedim! Gerçi rakiplerde Beşiktaş, Kayseri falan gibi rakipler vardı ama sürekli beraberlik ya da yenilgiler aldım.. Daha sonra ne oldu bilinmezTam 29 maçtır kaybetmiyorum. Şu anda İkinci devre oynanıyor ve takımım şampiyonluğa gidiyor..
Bu taktikte önemli olan oynayacak oyuncularınız kalitesi gerçekten..
Özellikler AMC oynayan oyuncu herşeyi ayarlayabilir... Kanat oyuncularıda destek verince.. ve bir de DCM oynayan oyuncunuz uzun şut özelliği iyiyse iş bitmiştir... Zaten takımınızda vasat üstünde bir forvet vardır..
Yalnız defanstaki 1 adamınızın hızlı olması yetmiyor.. 4 defanstan en az 2 si hızlı olmak zorunda... Sadece hızlı olsa yetiyorDefansiz özellikleri kötü olsa bile...
Neyse bu taktiği iyi benimsedim.. Oyunun detaylarını incelediğimde 25-30 şut.. 20 korner.. bilmem kaç pas tamamlanması falan gördüm.. Özellikle Türkiye ligindeki büyük takımlarda işe yaradı bende..
Herkese tavsiye ederim, kim yaptıysa sağolsun