İşte Fanatik gazetesinin "özenLe" hazırLanmış haberi:

Kezman'a Güiza numarası!

Fenerbahçe'den PSG'ye transfer olan Mateja Kezman, yeni takımında 14 numaralı formayı giyecek.
Fenerbahçe’den PSG’ye transfer olan Mateja Kezman, yeni takımında 14 numaralı formayı giyecek. Sırp yıldız, kendisine sunulan 11, 14 ve 19 numara arasından niye 14’ü seçtiğini, “Çünkü Partizan’da giydiğim forma numarasıydı” sözüyle açıkladı. Bu numarayı Fenerbahçe’de Güiza’nın giymesi, ilginç bir gelişme olarak değerlendirildi. Bu arada L’Equipe Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Kezman, PSG’ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada oynamak çocukluk hayalimdi. Bu, büyük bir rüya gibi. Buradan inanılmaz oyuncular geldi geçti; Ronaldinho, Rai, Okocha gibi” dedi. Pauleta gibi sembom bir futbolcunun yerine gelmesi konusunda, “Bu baskıyı seviyorum. Pauleta bir efsaneydi. Onun yerine ben alındım ama bu beni korkutmuyro. Çünkü benzer şeyleri Türkiye’de de yaşadım” yanıtını veren Sırp golcü, PSG’ye transferinin kendisi için altın değerinde bir şans olduğunu kaydetti. Kezman, “29 yaşındayım ve kariyerimin en üst noktasındayım. Önümüzdeki 2-3 yıl ise en olgun senelerim olacak. Bu yeni bir başlangıç ve elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım” diye konuştu.
"Muyro".
Kanıtı fanatik resmi sitesinde görebiLirsiniz.