1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Rakibinizi kilitleyin....

Hybrid View

ben bu taktiği kullanmaya baladım birazdan aşağıda kadromuda vericem yani tavsiye ederim.takımım çok iyi kapanıyor.rahat hücum yapıyor.
    demirhan ın bu taktiği tam o eski Galatasaray ın eski oyun tarzı gibi..
    takımım çom kaliteli olmasada çok iyi gidiyorum.

NOT::taktiğin en büyük zaafiyeti büyük hocaların takımına karşı oynarken işiniz zor oluyor.ama genede gol pozisyonuna girebilirsiniz.bide arapasları..

kadrom bu
    polat keser(ochoa proto alabilirim)
    uğur uçar
    orhan ak
    song
    diatta

geremi
    hasan şaş
    ayhan akman
    liguera

hakan şükür
    ümit karan

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Aslan41
    ben bu taktiği kullanmaya baladım birazdan aşağıda kadromuda vericem yani tavsiye ederim.takımım çok iyi kapanıyor.rahat hücum yapıyor.
    demirhan ın bu taktiği tam o eski Galatasaray ın eski oyun tarzı gibi..
    takımım çom kaliteli olmasada çok iyi gidiyorum.

NOT::taktiğin en büyük zaafiyeti büyük hocaların takımına karşı oynarken işiniz zor oluyor.ama genede gol pozisyonuna girebilirsiniz.bide arapasları..

kadrom bu
    polat keser(ochoa proto alabilirim)
    uğur uçar
    orhan ak
    song
    diatta

geremi
    hasan şaş
    ayhan akman
    liguera

hakan şükür
    ümit karan

Defansında zaafiyet varsa Karl Svensson'u öneririm.Ya çok ucuza ya da bedavaya alırsın ama 2 sezon sonra Chelsea veya Barca kapına dayanır .Defansa önerebileceğim diğer oyuncular ise Pieter Collen , Vanden Borre , Deschacht , Leyrielton , Zabavnik , Omar Esparza... Orta sahan iyi görünüyor ama yine de orta sahaya defansif orta saha olarak Guarin'i düşünebilirsin.Nik Besagno da genç yaşına rağmen o mevkiyi sırtlayabilecek kapasitede.. Diğer önereceğim orta saha oyuncuları Fabio Santos , Fellype Gabriel , Lucas Biglia , Sergio Agüero , Moutinho , Jorge Inostroza(geleceğe yatırım) , Darijo Srna , Renato , Baseggio , Simon Vukcevic(süperstar) , Cardenas , Skjelbred(genç süperstar)....

Gelelim forvete...Hakan Şükür bu taktiği kaldırabilecek güçte değil ne yazık ki oyunda...Oraya kafa vuruşlarının iyi olması yanı sıra daha çok koşan dribbling'i sağlam olan oyuncu koymalısın.Benim önereceğim isimler Azar Karadas (Türk Vatandaşı), Nikola Zigiç (Takımı sırtlayabilir) , Deivid (Oyunda gördüğüm en kaliteli forvetlerden biri.Sporting Lisbon'da oynuyor), Sebastian Zuniga (geleceğe yatırım)....

Şimdilik kadron için söyleyebileceklerim bunlar.

Mesaj Yetkileri