gönderirmiyim hiç Del Pi'yi o Juve'yi gerçek anlamda temsil eden bir yıldız,emektar... yani gönlünü ferah tut Özgür Abi...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serie A 12. HaftaUmudun bittiği anda Trezeguet'in kudreti başlar...Helal Be Trezegol !!!
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Hadi Arkadaşlar... Biliyorsunuz ki Celtic maçından ötürü size hala kızgınım artık doğru-düzgün pozisyona girmemiz lazım,şut çekmemiz lazım...Hadi beyler,lütfen çıkın gollerle alın şu maçı da hem beni hem yönetimi mutlu edin...
Armand:Huleaaaayyynnn !!!
Nedim Atalay:Ne bağırıyorsun Armand ya noldu ???
Armand:Çok etkileyici konuştun Hocam,inanılmaz gaza geldim...
Nedim Atalay:Tamam o zaman, hadi beyler çıkın alın şu maçı hadi hadi hadi hadi...
Juventus 2-0 Fiorentina
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Trezeguet:Hocam Nasılım ??? Şova Devam,Gollere Devam...
Nedim Atalay:Aferin Trezeguet ! Gol atmandan ötürü kazanmamızadan dolayı çok mutlu oldum...Hep Böyle Kazanalım...
Serie A 13.Hafta
Maç Öncesi...
Hadi beyler bu deplasmanda galibiyetten başka birşey düşünmeyin !
Sampdoria 0-1 Juventus
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Maç
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Beyler bu maçta yeterki yenilmeyelim...Çünkü gruptan çıkmayı garantilemek için beraberlik yetiyor...Ama bi galibiyet alsakta fena olmaz dimiiii !!!
Sparta Prag 0-0 Juventus
En azından istediğimizi aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Devamı Yarın...
Yorum yazmayı ihmal etmeyin,Üşenmeyin !
Unutmayın ki yorum yazılmadan kariyer ilerlemez...
Bizi izlemeye devam edin,Sağlıcakla Kalın...
------------------------------------------------------------------------------------------------------