Quote Originally Posted by loladam View Post
Aman çok dikkatli ol sakın gönderme Del Piero'yu yazık olur bilgisayarına
gönderirmiyim hiç Del Pi'yi o Juve'yi gerçek anlamda temsil eden bir yıldız,emektar... yani gönlünü ferah tut Özgür Abi...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serie A 12. Hafta

Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:
Hadi Arkadaşlar... Biliyorsunuz ki Celtic maçından ötürü size hala kızgınım artık doğru-düzgün pozisyona girmemiz lazım,şut çekmemiz lazım...Hadi beyler,lütfen çıkın gollerle alın şu maçı da hem beni hem yönetimi mutlu edin...
Armand:Huleaaaayyynnn !!!
Nedim Atalay:Ne bağırıyorsun Armand ya noldu ???
Armand:Çok etkileyici konuştun Hocam,inanılmaz gaza geldim...
Nedim Atalay:Tamam o zaman, hadi beyler çıkın alın şu maçı hadi hadi hadi hadi...

Juventus 2-0 Fiorentina

Maç Sonu...Soyunma Odası:
Trezeguet:
Hocam Nasılım ??? Şova Devam,Gollere Devam...
Nedim Atalay:Aferin Trezeguet ! Gol atmandan ötürü kazanmamızadan dolayı çok mutlu oldum...Hep Böyle Kazanalım...

Serie A 13.Hafta

Maç Öncesi...
Hadi beyler bu deplasmanda galibiyetten başka birşey düşünmeyin !

Sampdoria 0-1 Juventus

Umudun bittiği anda Trezeguet'in kudreti başlar...Helal Be Trezegol !!!

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Maç

Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:
Beyler bu maçta yeterki yenilmeyelim...Çünkü gruptan çıkmayı garantilemek için beraberlik yetiyor...Ama bi galibiyet alsakta fena olmaz dimiiii !!!
Sparta Prag 0-0 Juventus

En azından istediğimizi aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Devamı Yarın...
Yorum yazmayı ihmal etmeyin,Üşenmeyin !

Unutmayın ki yorum yazılmadan kariyer ilerlemez...

Bizi izlemeye devam edin,Sağlıcakla Kalın...

------------------------------------------------------------------------------------------------------