Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Bir Takıma karşı bu kadar çok korner verirsen illa bir tanesi başını ağrıtır
Murat Karakoç kırmızı gördü..
Denizli 10 kişi kaldı. Lig Radyo'da dinleyenler anlamakta zorluk çekiyor tabii. Sevgili Ümit Aktan yaşlanmış iyice.
Denizli'nin 10 kişi kalması dirençlerini azaltacaktır.Galatasaray'ın işi kolaylaştı.
Bu arada Hasan çıktı Arda girdi.Buda maça etki edecektir..
So what?
Saike
Meira topu auta yolladı. Lincoln iyi başladı sezona. Hadi hayırlısı.
Sabri sakatlandı.Umarım çok ciddi değildir sakatlığı.Yerine Barış girecek.
Daha ilk haftadan sakat verdik sanırım. Güzide defans oyuncuları bu sezon da çok formda.
Denizliyi tebrik etmek lasım futbol bu kadar çirkinleştirilmez.Sakatlıyorlar bizimkileriniz
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ah be Topal.35 metreden vurdu direkten döndü![]()
Mehmet Topal'ın alışılmış vuruşlarından biri, maalesef direkten döndü.
Yaser Yıldız oyuna giricek.Kesin stoper çıkarıcak Skibbe.
Ümit Davala Skibbe'yi uyarmış olacak ki Yaser oyunda, Mehmet Topal çıktı.
Topal'ı çıkardıYaser'den pek bir beklentim yok.Görücez kalan dakikalarda neler yapacak.
Yaser golünü atar
Fanatikçe yorum yapan arkadaşlar; biraz daha sakin ve saygılı yorumlar yapınız.. Elinizde delil olmadan bir takım suçlamalar yapmayınız, Tahrik edici mesajlar atmayınız..
Yazdıklarınıza dikkat edin, yoksa bu forumda yazamayacak durama gelebilirsin.
Burası Taraftar forumu değil, o yorumlarınızı gidip kendi taraftar formunuzda paylaşarak istediklerinizi yazabilirsiniz.
Başka takımların taraftarları da burada iyi yada kötü görüşlerini belirtebilir.Yorumlarına cevap yazarken hangi takımdan olduklarına göre ön yargılı davranmayın.
tamam mı Alican?
Servet her maç forvete çıkmak zorunda kalıyor. Yönetimin işi gücü bırakıp her türlü fedakarlığı yapıp santraforu getirmesi lazım. Zigic, şu kilitlenmiş maçta ilaç olurdu Galatasaray için.
Cenk devleşti kalede.Vur vur yemiyo adam![]()
Ümit Aktan "Lincoln şortu havada böööyle uzadı, ama ayakta kaldı." diyerek beni yine kopardı. Korner kullanılacak şimdi.
Hakan Balta kocum benim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakan Baltaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Çok güzel oldu bu gol çok güzel.
Hakan Balta'dan sevgilerle2-1
Gooooooooooooool. Hakan Balta ligi kapadığı gibi açıyooooor.
Bundan sonra 3 olmasa dönmez bence
Kolay maç olmadı sanırım izlemiyorum ama![]()
yok Oğulcan abi zor Olmadı gerçi daha maç bitmedi. Defans'ta Çok Fedakarlık Yapıyoruz Sadece.. Maç Kontrolümüzde.