Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

R.Carlos çok iyiydi ilk yarıda.
    Maldonado'ya bence haksızlık ediyoruz.Neredeyse hiç pas hatası yapmadı basit oynadı ama yararlıydı.

Emre biraz pasifti 25 dakika falan izledim Aragones sürekli onu uyardı.
    Guiza çok istekli sürekli koşular yapıyor.

Antep fizik olarak çok fazla zorlandı özellikle 70'den sonra oyundan mutlaka düşecektir.Puan kaybı olabilir hala aynı görüşteyim ancak biraz seyredince yenebiliriz diye de düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zaten senin o söylediğin 10dk da pek bi pozisyon olmadı, oyun dengelendi.Dk 33-34 den sonra...Ama benim o mesajı yazdığım sıra Antep bariz üstündü
    Evet şimdi saatlere bakınca fark ettimBir ara gerçekten ezildi ama ikinci yarı değişir durum.yoruldular
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.
    Nonda'yı izlemedim ama Guiza çok istekli yalnız kaldığı için dediğin gibi etkili olamıyor
    Last edited by JunkChorn : 23.Ağustos.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri