başarılar dilerim kendi kariyerime de beklerim!
başarılar dilerim kendi kariyerime de beklerim!
basarılar dilerim
Başarıalr kardeşim...
.
.
.
Ve beklenen geldi Daniel Alves Barcelonada
Last edited by Papi44 : 24.Ağustos.2008 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
malatyAdana!
Transfere zaten ihtiyaç yok 2-3-5Le oyna yine şampiyon oLursun kupaLarı feLan aLırsın rahatLıkLa.
Doğru Diyorsun Kardeşim Ama Zambrottaya iyi teklif geldi hemde yaşlanmıştı o sebebten dolayı daniel alvesi aldım.
.
.
.
Hazırlık Maçları İyi Sonuçlandı Yenilgi Yok.
Yorumlarınızı Bekliyorum.
.
.
.
LA LİGA 1. HAFTA
LA LIGA 2. HAFTA
LA LIGA 3. HAFTA
ECC GROUP STAGE
LA LIGA 4. HAFTA
LA LIGA 5. HAFTA
5. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU
Yorumlarınızı Bekliyorum...
Last edited by Papi44 : 24.Ağustos.2008 at 16:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
malatyAdana!
hazırlık maçlarında toplam 4 gol yemişsin.. İyi
Daha ne yorum istiyorsun abi hepsini kazanmışsın işte Sensiz şanpiyon bu sene..
Sentugo.
Last edited by Papi44 : 24.Ağustos.2008 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
malatyAdana!
SpotingLe berabere kaLmışsın nasıL başardın onu anLamadım ?
BarcayLa puan kaybetmek zor...
adamı zaten daha baştan baskı altına alıyosun bırak rahat rahat oynasın adam daha ilk mesajda 2-3-5 le oyna bütün kupaları alırsın falan yok sportinng le nasıl berabere kalırmış sakin ol biraz sen bir senedeki 50 maçıda kazanıyosan sen süpersin fm dahisisin yapcak bişey yok ama adamında bu kadar üstüne gitme yani....arkadaşım güzel gidiyorsun bir beraberlik almışsın ondan bişey olmaz başarılar diliyorum...
bir beraberlik almışsın ondan bişey olmaz bu gidişle kupaları alırsın
Sentugo.
Arkadaşlar kariyere tekrar devam ediyorum.
Arkadaşım Sporting maçında messi yoktu.bu bir.ikincisi oyuncular yorgundu bende maçı tatile aldım.üçüncüsü sporting lisbon gibi bir takımı deplasmanda yenmek hiç basit değildir.
malatyAdana!
Maçı tatile alma derim abi.. O zaman zevki çıkmıyor.. Bırak yenildiysen de yenil.. Gerçekten oyuncular yorgun oluyor.. İStediğin kadar en iyi Fitness koçlarına sahip ol, yine de hafta 2 maç yapınca bitiyor
Hadi bakalım devam et... Arada bir resim koy
Sentugo.
Ara transfer dönemi başladı Arkadaşlar.
İlk Transferlerimiz..
Roman Pavlyuchenko
Willian Magrão
Henri Saivet
Daniel Pacheco
Maç SSleri birazdan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ECC GROUP STAGE
LA LIGA 8. HAFTA
LA LIGA 9. HAFTA
LA LIGA 10. HAFTA
ECC GROUP STAGE
LA LIGA 11. HAFTA
SPANISH CUP 4. RND LEG 1
LA LIGA 12.HAFTA
ECC GROUP STAGE
LA LIGA 12. HAFTA
Sezonun Başından Beri Yenilgimiz Yok İnş. Böyle Devam Ederiz.Ve Bu Arada Bojan cok iyi gelişiyor seneye ilk 11 e bojanı alacağım.
Lütfen Biraz yorum yapın Kariyere devam edemeyecegim yoksa.mesajlar hep birleşiyor
Last edited by Papi44 : 25.Ağustos.2008 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
malatyAdana!
Başarılar diliyorum,sonuçlar güzel..Aynı birleşme sorunu bende de var destek olmalıyız sanırım
Aynen.. Buna katılıyorum Ama sonuçta forum yöneticileride kendi konuşarında haklılar, yoksa mesaj kirliliğinin önüne geçemezsiniz...
Bu arada Saivet cuk oturdu.. Bojan ile süper ikili
Sentugo.
çok harika arkadaşım daha ne olsun..
BiLeniniz varmı bu barca aLtyapısındaki thiago iLerde nasıL oLuyor ?
var.. Çok iyi oluyor kardeşim. Al hemen
Sentugo.
çok iyi gidiyorsun iyi başlangıç zaten güzel ve başarı yakalaman süpriz olmayacağı bi takım başarılar
Yorumlarınız için teşekkür ederim..
malatyAdana!
Merhaba Arkadaşlar yeni bir kariyerle.Son Yaptıgım Man utd kariyerimden sonra Sıra Barcelona da..Umarım Yorumlarınızı Eksik Etmezsiniz'ki Bundan Eminim
Kuralları Okudum
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
__________________________________________________ ________
Takım Logomuz
Stadyumumuz
Ve Taraftarımız
Takım Hakkında Biraz Bilgi
Futbol Club Barcelona (kısaca FC Barcelona ya da Barça), İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki Barcelona kentinde bulunan futbol takımı. 1899 yılında, Joan Gamper önderliğinde bir grup İsviçreli, İngiliz ve Katalonyalı girişimci tarafından kurulmuştur.
1928'de İspanyol profesyonel futbol ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biri olan kulüp, 1929'da ligin ilk şampiyonu olmuş, o zamandan beri de asla ikinci lige (segunda división) düşmemiştir. On sekiz La Liga şampiyonluğu, yirmi dört Copa del Rey, yedi Supercopa de España, iki UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, dört UEFA Kupa Galipleri Kupası, üç Fuar Şehirleri Kupası/UEFA Kupası ve iki Avrupa Süper Kupası sahibi olan FC Barcelona, İspanya ve Avrupa'da futbol tarihinin en başarılı takımlarından biridir.
Kulübün stadyumu Camp Nou'dur ve taraftarlarına culés denir. Kulübün taraftarları arasında, İspanya'nın şu anki başbakanı José Luis Rodríguez Zapatero da vardır.
FC Barcelona bünyesinde bir yedek futbol takımı (FC Barcelona B) ve bir genç futbol takımı (FC Barcelona C) da vardır. Bunlar dışında, kulübe ait profesyonel basketbol, hentbol, futsal ve patenli hokey takımları vardır.
FC Barcelona, 2005-2006 sezonunu 259,1 milyon Euro gelir ile kapatarak, Real Madrid'in arkasından dünyanın en zengin ikinci futbol kulübü olmuştur
Tam isim Futbol Club Barcelona Takma isim(ler) Barça Renkler Bordo-Mavi Kuruluş 1899 Stad Camp Nou Kapasite 108.777 Başkan Juan Laporta
..Hazırlık Maçları Ve Transfer Gelişmeleri Birazdan..
malatyAdana!