Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?

FM oynamıyoruz burda yüklü bir bedele iyi bir santrafor alıp da koy forvete bir başına gol atsın ileride. Futbol FM değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?
    Güiza'nın kötü performansı bir yana ben işin orasında değilim Fenerbahçe'de TSL'de gol atmak çok zor olmamalı bir forvet oyuncusu için Ben Güiza'nın en az 16 17 gol atacağını düşünüyorum ama Güiza'nın Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin hedefleri için yetersiz bir oyuncu olduğunu transfer olduğuundan beri söylüyorum bu adamla olmaz oyun içinde verim alamayız Bunu sizinle transfer bölümünde de çok tartıştık ilk 4 5 maça baktığımızda malesef Güiza vasat oynadı Ben bu durumu eleştiriyorum Güiza Avrupua kupalarında ilerisini hedefleyen bir klüp için yetersiz bir oyuncu Nokta umarım sizlere vereceğim son cevap olur artık yoruldum cevap yazmaktan bu konuyla ilgili daha mesaj yazacağımı sanmyıorum Herkese İyi Geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza
    tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:04
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri