Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Antep tek kelimeyle Feneri ezdi büzdü. Antep'e helal olsun gerçektende. Fener ezildi resmen sanki beraberliğe oynayan Fenermiş gibi. Antep baya iyi geliyor bu sezon.

Güiza'ya gelirsek ben alışma süreci vs vs şeylere pek inanmıyorum. Adam olacak çocuk bellidir. Kewell geldiği gibi yeteneklerini sergiledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Egemen Maldonado ne yaptı ki Allah aşkına yav inanamıyorum gerçekten inanamıyorum top alıp yasa pas atmaktan başka ne yaptı bu adam
    Fazla taraflı yorum yapıyorsun.Eğer önyargısız izlersen Maldonado'nun gerçekten bugün faydalı oynadığını görürdün

Yav Güiza dediğin nedir Egemen adamın 1 senelik kariyeri var 27 gol attı diye adamı dünya markası yaptınız Güiza için baştan beri söylüyorum sıradan bir forvet oyuncusu hiçbir artı özelliği olmayan bir isim çaresizlikten midir nedir aldık ve adama dünya markası muamelesi yapyıoroz o bile şaşıyor bu duruma verdiği ilk röportajı hatırlayın
    Adam boş kaleye gol mü kaçırdı bugün? Veya %100'lük gol mü kaçırdı? Bu eleştirileri hakedecek ne yaptı? Burak'a pas denemesi yaptığı pozisyonda topu muhteşem önüne aldı, istese kendi de vurabilirdi ama "önyargılıların" diyeceği belliydi: "Orada niye pas vermedi?"

Türkiye'de maalesef bu böyle, değişen bir şey yok. Burada herkes G.Antepspor'un penaltısı verilmedi demiş de, acaba sorarım Güiza'ya atılan tekme nedir, penaltı mıdır değil midir? Hiç kimse bundan bahsetmemiş, işlerine gelmediğinden olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bilmem farkettin mi ama Maldonado birçok topu kesti, ayrıca eskiye nazaran çok da cesurdu, yani yan oynamadı, dikine de paslar çıkardı, uzaktan şut attı, kısacası eski Maldonado'ya göre hem savunmada hem oyun kurmada çok daha iyiydi. Ben azından Selçuk'tan çok daha iyi buldum. Maçı izlerken Selçuk'a istemdışı kötü sözler söylüyordum ama Maldonado'nun yaptığı bir hareket nedense bugün bana batmadı ve beğendim, sırıtmadı.
    Selçuk risk alan bir oyuncu malum yeteneklerinden dolayıda genelde bu tür pozisyonalrda da topu kaptıyor bnunda taraftarda tepki toplaması normal . Maldonado adam üstüne doğru gelirse topu almaya çalışıyor Birde ona atılan pası geri olarak adama yolluyor başka ne yapıyor bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Guiza da aynı Kezman gibi taktik kurbanı olacak demedi demeyin. Tek forvet oynamak o kadar kolay değil 6 kişinin arasında adeta ezildi Guiza.

Aragones'in bu duruma el atması gerekiyor. Bir röportajında demişti önce gol atmayı öğrenmeliyiz diye hakikaten doğru demiş MTK'ya 5 gol atmak değilmiş süper lig'de top oynamak.

Ayrıca bugün de takımın en iyisi Roberto Carlos ile Maldonado idi tartışmasız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Türkiye'nin halini söyledim abi.Hafta arası turu atlarız sonra bu maç/kötü oyun unutulur.

Erdem gerçekten maçı izledin mi bilmiyorum ama G.Antep fizik olarak gerçekten çok iyi hazırlanmış hem lige hemde bu maça..

45-65 arası çok zorlandılar tek şutu yoktu.Yani her alanda daha iyi değillerdi.Ancak çok iyi takım kurdular.

haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..

pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..

Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..

Büyükler oyun olarak döküldü bugün..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adam boş kaleye gol mü kaçırdı bugün? Veya %100'lük gol mü kaçırdı? Bu eleştirileri hakedecek ne yaptı? Burak'a pas denemesi yaptığı pozisyonda topu muhteşem önüne aldı, istese kendi de vurabilirdi ama "önyargılıların" diyeceği belliydi: "Orada niye pas vermedi?"
    Önyargı filan boşa laf tüketiyorsun arkadaşım kimsenin ona önyargı ile baktığı yok adam ortada zaten Kaç defa top kaptırdı keşke bir istatistiki bilgi olsa elimizde Kaç defa pas hatası yaptı Bunları görebilseydik çok daha iyi yorum yapardık Şİmdi o bir dünya yıldızı ya izlerken gözlerimiz kamaşıyor heralde hatalarını göremiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Fazla taraflı yorum yapıyorsun.Eğer önyargısız izlersen Maldonado'nun gerçekten bugün faydalı oynadığını görürdün
    Neyin kimin tarafıı tutuyorumda "taraflı" yorum yapıyorum Gerçekten anlamadım bu cümleyi Gördüklerimi yazıyorum Maldonado'nun paso alıp geriye vermesi sizce alkışlanacaksa tamam hep beraber aklışlayalım o zaman Şampiyonlar Ligi veya Derbi gelince de eleştirilerimizi teker teker sıralarız gerçekleri o zama görürürz muhtelemen inş. çok geç olmazda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burada herkes G.Antepspor'un penaltısı verilmedi demiş de, acaba sorarım Güiza'ya atılan tekme nedir, penaltı mıdır değil midir? Hiç kimse bundan bahsetmemiş, işlerine gelmediğinden olsa gerek.

gel seninle tartışalım Egemen.

Güiza'nın posizyonu bana kafadan penaltı gibi geldi.Tekrar tekrar izledim ve penaltı olmadığına kanaat getirdim neden diyeceksin.Güiza topa hamle yaparken Deumi'de aynı anda hamle yapıyor ve Deumi hem topa hemde Güiza'ya vuruyor.Yani amacı Güiza'ya vurup düşürmek değil.Topu uzaklaştırmak.Bu sırada da Güiza'yada galiba hafif bir müdahalesi oluyor.Tam emin değilim şiddet derecesini.Ancak Carlos'un posizyonunda Carlos'un topla alakası yok direkt olarak rakibinin sağ kaval kemiğine vuruyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Önyargı filan boşa laf tüketiyorsun arkadaşım kimsenin ona önyargı ile baktığı yok adam ortada zaten Kaç defa top kaptırdı keşke bir istatistiki bilgi olsa elimizde Kaç defa pas hatası yaptı Bunları görebilseydik çok daha iyi yorum yapardık Şİmdi o bir dünya yıldızı ya izlerken gözlerimiz kamaşıyor heralde hatalarını göremiyoruz
    Ya ben mükemmel oynadı mı diyorum Güiza için? Allah'ım Ya Rabb'im! Bir maçla adam yargılayacaksak o zaman sana ufak birkaç değerlendirme benden:

1. Tabata Güiza'dan kat be kat iyi.
    2. Beto Semih'le kıyaslanamaz bile.
    3. Diumi Lugano ile Edu'yu 5'e katlar.
    4. Murat Ceylan Emre ile Maldonado'dan 10 gömlek iyi.
    5. Nurullah Sağlam Dede'yi cebinden çıkarır.

Bu adam daha ilk lig maçını oynamış, yerden yere vuruluyor, önünde 33 maç var bir sakatlık veya ceza olmazsa, acaba diyorum Güiza ilerleyen haftalarda La Liga'daki gibi oynayınca ne diyeceksiniz, bu lafları alıntı yapacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

La Liga kralını 4 maçla yerden yere vuracak kadar gelişmiş bir futbolumuz, ligimiz var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.
    Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım

Ağzına sağlık.

Quote Originally Posted by Fernando_Gago
    Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım
    Abicim sen klasik taraftarsın, takım kötüyken herkesi eleştiren, kötü diyen, iyiyken de göklere çıkaransın. Kötüyken de bir kere gel de "Şu iyi, bu iyi" falan de, ne biçim taraftarsın? Hep destek, tam destek deniliyor ama bu hep lafta.

4 maçla eleştirenler hakkaten ileride ne diyecekler onu merak ediyorum. Sezon bitsin, adamı o zaman değerlendiririz veya daha fazla maç oynadığında, daha adam takım arkadaşlarıyla uyumunu bile tamamlamadı. Kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Euro 2008'de 2 gol atmış, La Liga'da gol kralı olmuş adamı herhalde 4 maçla yerden yere vuran başka bir taraftar anlayışı var mıdır acaba?

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    gel seninle tartışalım Egemen.

Güiza'nın posizyonu bana kafadan penaltı gibi geldi.Tekrar tekrar izledim ve penaltı olmadığına kanaat getirdim neden diyeceksin.Güiza topa hamle yaparken Deumi'de aynı anda hamle yapıyor ve Deumi hem topa hemde Güiza'ya vuruyor.Yani amacı Güiza'ya vurup düşürmek değil.Topu uzaklaştırmak.Bu sırada da Güiza'yada galiba hafif bir müdahalesi oluyor.Tam emin değilim şiddet derecesini.Ancak Carlos'un posizyonunda Carlos'un topla alakası yok direkt olarak rakibinin sağ kaval kemiğine vuruyor.
    İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?

Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?

Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Guiza en azında birşeyler yapmaya çabaladı..Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda egoistlik yapıp vurabilirdi..Pas attı olmadı...Vursa Eleşitirsiniz Pas verse eleştirirsiniz..Hep Olumlu şeyler olmuyor ne yazık ki..Bu Akşam yerden yere vurursunuz 2-3 hafta sonra Guiza neymiş be Abi nersiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İsterse Güiza'yı okşamak olsun niyeti, ayağına gömüyorsa o penaltıdır. Niyetten banane?

Şöyle düşün, adam topu aldı gidiyor arkasından koşuyorum topu kapma niyetiyle, tamamen iyi niyet yani, tam diyorum ki kapacağım bu topu bir atlıyorum topa doğru ki adam topu bir dürtüyor öne, ben direkt adamın ayağına gömüyorum, ee ama benim amacım topa vurmaktı? Ne yani faul değil mi bu?

Güiza'nınki de bariz penaltı. Ben penaltı olayında değilim, demek istediğim Antepspor lehine görenler FB lehine görmüyorlar nedense. Penaltı bahanelerine sığınacak değilim. Antepspor'un penaltısını bas bas bağıranlara tepki olarak söyledim penaltı olayını da.

Haklısın eğer sen topu kapma bahanesiyle gelip topa dokunamadan direkt bana dalıyorsan bu tabiiki de faul ancak Deumi direk Güiza'ya vurmuyor ki.Yanlış gördün galiba posizyonu.Deumi ve Güiza neredeyse aynı anda vuruyor topa oldukları yer ve kullandıkları güç sonrasıda Güiza' yerde kalıyor budur olay.

Az önce de dediğim gibi ben hakem olsaydım ve posizyonu bir kere görme imkanım olsaydı bende penaltı verirdim ancak hata yaparmışım onu anladım.Hem sen merak etme ben kimin lehine kimin alehine olursa olsun gördüğümü söylerim taraflı bir yorum yapmam yani

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem çok kötüydü bugun, Fenerbahçenin kötü oyununa hakemin de kötü performansı etkilenince ortaya böyle bir sonuç çıktı.

Bırakmıyorlar ki futbolcular ağız tadıyla topunu oynasın, en ufak hareket de faul. Bir ingilter premier, ispanya la liga ligine bakıyorum bir de içinde bulundugumuz Türkiye Süper ligine. Hakemlerimizin Uluslararası yapılan turnuvalarda görev almaması bence hiç de gocunulacak cinsten degil. Uefa doğruları görüyor ve bence en iyisini yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..

pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..

Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..

Büyükler oyun olarak döküldü bugün..
    Bir Avrupa Şampiyonluğu var ama onun dışında Türkiye fazlalılığı var galiba..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abicim sen klasik taraftarsın, takım kötüyken herkesi eleştiren, kötü diyen, iyiyken de göklere çıkaransın. Kötüyken de bir kere gel de "Şu iyi, bu iyi" falan de, ne biçim taraftarsın? Hep destek, tam destek deniliyor ama bu hep lafta.

4 maçla eleştirenler hakkaten ileride ne diyecekler onu merak ediyorum. Sezon bitsin, adamı o zaman değerlendiririz veya daha fazla maç oynadığında, daha adam takım arkadaşlarıyla uyumunu bile tamamlamadı. Kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Euro 2008'de 2 gol atmış, La Liga'da gol kralı olmuş adamı herhalde 4 maçla yerden yere vuran başka bir taraftar anlayışı var mıdır acaba?
    Senin dediğin gibi taraftar olsam Güiza geldiğinde "ooo mükemmel bir transfer yaptık o bir dünya yıldızı " derdim Kazım MTK maçında 5 kişiyi çalımladığında ona marşlar söyler bir avrupa devi yapardım Veya Maldonado için güney amerikanın en iyi dmsi diyip övünç duymaya devam ederim ama kusura bakma senin taraftar profiline sığmıyorum hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim

Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?

FM oynamıyoruz burda yüklü bir bedele iyi bir santrafor alıp da koy forvete bir başına gol atsın ileride. Futbol FM değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?
    Güiza'nın kötü performansı bir yana ben işin orasında değilim Fenerbahçe'de TSL'de gol atmak çok zor olmamalı bir forvet oyuncusu için Ben Güiza'nın en az 16 17 gol atacağını düşünüyorum ama Güiza'nın Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin hedefleri için yetersiz bir oyuncu olduğunu transfer olduğuundan beri söylüyorum bu adamla olmaz oyun içinde verim alamayız Bunu sizinle transfer bölümünde de çok tartıştık ilk 4 5 maça baktığımızda malesef Güiza vasat oynadı Ben bu durumu eleştiriyorum Güiza Avrupua kupalarında ilerisini hedefleyen bir klüp için yetersiz bir oyuncu Nokta umarım sizlere vereceğim son cevap olur artık yoruldum cevap yazmaktan bu konuyla ilgili daha mesaj yazacağımı sanmyıorum Herkese İyi Geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza
    tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:04
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN
    Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
    Hay ağzını öpeyim güzel kardeşim. Gören de boş kaleye gol kaçırdı, 100'de 100'lük gol kaçırdı sanacak Kezman bunların alasını (olumsuz olarak) yaptığında bile bu kadar eleştirilmiyordu.

Orada pas vermesi de en mantıklısıydı, dediğine katılıyorum. Pas vermeseydi orda, şut atsaydı, zaten gol olma ihtimali azdı, açı iyi değildi fazla, defans adamı da geliyordu yanına yani çok da yakın değildi, adam niye pas vermedi diye eleştirilirdi bu sefer, bahaneler çok.

Eleştirmek kolay olan, övmek zor olandır. Her oyuncunun bir açığını bulursun, kötü şeyini bulursun ama yaptığı katkıları da görmek çok zordur.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:04

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir futbolcunun 1-2 maçta gösterdiği performans değil bir sezona yansıttığı performans önemlidir. Nereden biliyorsun Guiza'nın kendine gelemeyeceğini ileri görüşünüze hayranım biraz mantıklı düşünün bu adam La Liga gibi bir lig de 27 gol atıp gol kralı oluyorsa vardır bir yeteneği tüm gollerini penaltıdan atığı yok ya, aksine tek bir penaltı golü bile yok.

Sadece sabır diyorum, daha takım rayına oturmadan kalkmışınız Guiza'yı konuşuyorsunuz önce bir takım toparlansın sonra Guiza da kendini gösterir merak etmeyin. İlerleyen haftalar da takım kendine gelince gerçek Guiza'yı da herkes görecek golleri attığı zaman bu dedikleriniz aklınıza gelecek. Bu adam süper men değil ya, Takım kötü oynarken çıkıp 2 gol atsın takımı kurtarsın.

Futbol bir takım oyunudur bunu unutmayalım.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:05

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Güiza İspanya'nın dışına çıkmamış adam, her sene 11'de oynuyor. Alıştı eski takımına, eski taktiğine ve Türkiye'ye alışması için zaman gerek, bence en azından 10-15 hafta sonra eleştirebilirsiniz. Koskoca La-Liga'da 27 golle gol kralı olmuş adamı 3-4 maçla eleştiremezsiniz.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:07

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

çok kötü oynadık umarım oturtulcak bir taktikle ve oyuncuların disiplinlerini üst düzeye taşıdığında böyle olmaz partizan ve bu maçta defansımızın verdiği açıkları antep bize vermedi bakalım ilerleyen zamanlar bize neleri getircek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

La Liga gibi bir lig de 27 gol atıp gol kralı oluyorsa vardır bir yeteneği
    2007-2008 senesinde 27 gol atıyor ama ondan önce Getafede 2 senede sadece 20 gol atıyor. O zaman sadece 1 sezondaki performanslamı ölçülür bu yetenek sizin dediğinize göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha yeni gelmiş bir futbolcuyu eleştirmek biraz haksızlık olur bence Güiza değil tüm futbolcular için bu yorumu yapmak erken bence mesele Güiza meselesi olmamalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sabit fikirli olmak değilse ne senin yaptığın?

O kadar abartılmış ki değil abartanlardan, daha doğrusu övgüler düzenden biri de sendin, herhalde ya o zaman ne dediğini bilmiyordun ya da şimdi ne dediğini bilmiyorsun, zira aradan en fazla 1 ay (4 maç) geçti.
    Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.

Ama bakıyorumki hüsran.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada eklemeden edemem. Güiza'nın pozisyonu kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı.. maçın kaderini değiştirdi bunu vermemesi

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri