Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
Bak yine aynı yanılgıya düşüyorsun 1 ay önce seninle Güiza transferini sayfalarca tartışmadık mı yazılanları arattırma bana o zaman söylediklerimle bu zaman söylediklerim arasında ne değişti söyler misin farklı bir şey sölüyor muyum ??

Güza ilk geldiğinde onun formasını alıcam , o bir dünya yıldızı , Güza geldi bir maçta 6 gol atar gibi naralar atsam ve bugün Güiza'yı eleştirsem söylediklerinde sonuna kadar haklısın dersin ki skora göre yorum yapıyorsun ama kusura bakma ben dün söylediklerimi 1 ay öncede eksiksiz söylüyordum ve 1 ayda değişen hiçbir şey olmadı