Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

36 87.80%
  • Denizlispor

3 7.32%
  • Beraberlik

2 4.88%
1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizlispor [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakın eleştirmesine bir şey demiyoruz ama adam art niyetli yahu bi olumlu yönünü söylemez galatasarayın bu maçtan önceki yorumlarınıda biliyorum ben sadece bu maça özel değil..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bakın eleştirmesine bir şey demiyoruz ama adam art niyetli yahu bi olumlu yönünü söylemez galatasarayın bu maçtan önceki yorumlarınıda biliyorum ben sadece bu maça özel değil..
    Meira'ya kötü transfer diyen sözüm ona yorumcu(!) Bıraksın bu işleri yada destursuz Galatasaray ismini agzına almasın o şahıs...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ligin ilk maçı,takımların geneli tam olarak hazır değil ve havalar oldukça sıcak..ama mustafa denizli beyfendi Galatasaray ı eski dönemlerin en iyi takımı olan ajaxla karşılaştırıyor heralde hemde ligin ilk maçında..ona göre takımdaki futbolcuların hepsi onun istediği gibi oynayacak,%100 hazır olacaklar,bütün pozisyonları çözecekler..vs..yok nonda ile bu iş olmazmış yok meira iyi değilmiş,galatasaray golleri herzaman kanatlardan gelerek basit atıyormuş gibi komik,komik olmasıyla beraber sinir bozucu yorumlar yapmıştır.

mustafa denizlinin dengesiz fikirlerinden 2sonuç çıkıyor:

1-yorumcu Galatasaray futbolcularını robot sanıyor
    2-yorumcunun Galatasaray a garezi var.

son olarak da adama şu soruyu sorarlar:

futboldan bu kadar iyi anlıyordun;neden hala üst düzey bir takımı çalıştırmıyorsun?

Mesaj Yetkileri