-
25.Ağustos.2007, 10:05
şu anda bursasporda sağ bek yok. bu nasıl bir saçmalıktır. mademki yerine adam alamayacaksın. babalar gibi iki bekini neden gönderiyorsun be adam. onun yerine oynayan ibrahim öztürk stoper oda kalkmış kademe hatasıyla penaltı yapmış. yapar tabi onun suçu değilki.
Ha bide kaptanlık mevzusu var bu konuyla ilgili bir köşe yazısı yazmıştım hala yayınlanmadı. bu kaptanlıkları takımın en iyi oyuncusuna veya en disiplinsiz oyuncusunu verme aptallığını kim çıkardı yahu. bakın yazılarımda yattaranın alexin delgadonun kaptanlık vasıflarından uzak olduğunu yazmıştım. alın şimdide yusuf. hatta bir ara demiştim ki bu ömere büyük haksızlıktır. ömer çok efendi çok karakterli bir adamdır. egemenden sonra adamın hakkı yendi. buyrun son maçtaki oyunu. buyrun yusufun hazırlık maçındaki düşüncesizliğini ve 3 hafta ceza almasını.
şu 3 maça kötü başlasan bursa için ne kadar çok şey değişir haberin varmı yusuf. millet seni yunanistandan kurtarmak için az zahmet çekmedi bide aptalca kaptanlıkta verdiler sana bunu yapasın diyemi.
zaten bu yüzden ömrün bu seviyedeki takımlarda geçti. bu kadar olursun fazlası değil. bu kadar adamsın çünkü = lincoln
ne kadar yetenekli olursanız olun 5 para etmezsiniz = sergen
Mesaj Yetkileri