PSVden gitti bitti kanımca takım değişmesi iyi olur
PSVden gitti bitti kanımca takım değişmesi iyi olur
Real Madrid, Chelsea'nin ısrarla istediği Robinho için 150 milyon avronun gözden çıkarılması gerektiğini duyurdu.
Real Madrid'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Robinho'yu zorla tutmak istemediklerini belirtildi.
Ancak İspanyol kulübü, Robinho'nun Chelsea'ye transfer olabilmesi için, Brezilyalı yıldızın serbest kalabilmesi için sözleşmesinde yer alan 150 milyon avronun ödenmesi gerektiğini vurguladı. Ancak İspanyol basını Robinho için 25 milyon avro teklif eden Chelsea'nin, emeline ulaşabilmesi için 40 milyon avronun yeterli olacağını yazmaya başladı.
Robinho: "Bırakın gideyim"
Robinho ise bugün verdiği demeçte Chelsea'ye gitmeyi çok istediğini belirterek şunları söylemişti: "Başkana, yöneticilere ve hocaya Real Madrid'den ayrılmak istediğimi söyledim. Gerçeği söylüyorum. Real'de kalmayı hedeflemiyorum. Ben Premier Lig'de oynamak istiyorum."
Yaz boyunca ismi transfer haberlerinde sık sık geçen Valencia forveti David Silva, Mestalla’dan ayrılmayı düşünmediğini ve kontratını uzatmak istediğini belirtti.
22 yaşındaki İspanyol forvet, Euro 2008’deki başarılı performansı ile birçok takımın transfer listesine girmeyi başarmıştı.
Çıkan haberlere rağmen sözleşmesini uzatmak için gün sayan Silva, futbol yaşantısına Valencia’da devam etmek istediğini açıkladı.
“Kulübüme yaptıkları fedakarlıktan dolayı borçluyum. Valencia’ya her zaman bir sorumluluğum olmuştu ve bu değişmeyecek.”
“Bu karar benim için zor olmadı çünkü Valencia’da mutluyum ve uzun yıllar boyunca bu formayı giymek istiyorum.”
“Daha imzayı atmamama rağmen gelen tepkilerden dolayı çok mutluyum ve taraftarlara teşekkür ediyorum.”
“Valencia, her zaman için ilk tercihim olacaktır. Yaz boyunca aceleci davranmadım ve transferim hakkında sessiz kalmayı tercih ettim. Sonunda durum halloldu ve iki taraf açısından da mutlu sona ulaşıldı.”
'Bırakın gideyim' lafıda moda oldu bu sene.Ayrıca 150 milyon avroya bir takım kurulur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
150 milyon Euro? Rüya Görüyolar![]()
Silvanın Valenciada kalamsı valencia adına güzel bir olay süper yetenekli bir sim
Satmıyoz demek istemiş adamlar
Real Madrid kaptanı Raul yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. İspanya Şampiyonu olan takımının başarı için her şeyi olduğunu iddia ediyor…
Raul yaptığı açıklamada “En önemli artımız birbirine çok iyi kaynaşmış bir takımız. Takımda arkadaşlık hat safhada ve çok kaliteli futbolculara sahibiz” dedi ve hocalarının da kendilerini çok iyi tanıdığını ekleyerek şunları söyledi: “Bu sezon çok iyi bir performans sergileyeceğiz. Günden güne takım halinde daha çok çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum”
Raul çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şimdi yapmaları gerekenin bunu sezona yansıtmaları gerektiğini söyledi: “Geçen Pazar ilk önemli maçımızda Valencia ile oynadık. Şimdi de evimizdeki ilk maçımıza ve bu maçın rövanşına çıkacağız. Başlayacak olan La Liga, Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası’nda başarılı olmak için hazırız. Çok büyük görevlerimiz ve çok fazla umudumuz var”
Bu yaz sadece Rafael van der Vaart’ı kadrolarına katan Real Madrid’in forveti bu konuyla ilgili olarak “Zaten çok iyi bir kadroya sahiptik. Sadece birkaç eksiğimiz vardı. Van der Vaart çok kaliteli ve genç bir isim. Real Madrid’te iyi şeyler yapmak istiyor. Biz 25 kişiden oluşan paylaşan bir takımız. Aramıza yeni katılanlara uyum sağlaması için yardım ediyoruz. Bu sezon bu nedenle fark yaratacağımıza inanıyorum” dedi.
Süper Kupa Real Madrid'in
2 kırmızı kartın çıktığı ve zevkli bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Valencia'yı 4-2 yenen Real Madrid 9 kişi kalmasına karşın kupayı kaldırmayı başardı.
İspanya Şampiyonu ve Kral Kupası Şampiyonunu karşı karşıya getiren karşılaşmada tam bir gol yağmuru yaşanırken Real'de iki Hollandalı Van Der Vaart ve Van Nistelrooy kırmızı kart görerek oyundan atıldılar. Real Madrid adına golleri Van Nistelrooy (pen), Sergio Ramos, De la Red ve Higuain atarken Valencia'nın golleri David Silva ve Fernando Morientes'ten geldi.
Real Madrid bu skorla 8.kez Süper Kupa'yı müzesine götürdü. İlk maçı ise Valencia 3-2 kazanmıştı.
Arkadaşlar hayatımda bu kadar zevkli maç izlemedim.Real Madrid 9 kişi kaldı.Yılmadı.Golleri peş peşe sıraladı.
Bilmiyorum ilk defa böyle bir konu açıyorum.İnşallah doğru açmışımdır.![]()
Maçın özetine baktım.Süper maç olmuş gerçekten real madrin yin çok iyi geliyor valencia vasat görünüyordu maçta
Mallorca, Atletico Madrid'in orta saha oyuncusu Cleber Santana'yı bir yıllığına kiraladı.
Dün akşam 27 yaşındaki oyuncu Mallorca'ya uçarken Brezilyalı transferden memnuniyetini dile getirdi.
Brezilyalı oyuncu sağlık testini tabi tutulurken resmi olarak bu öğleden sonra ya da yarın sabah sözleşme imzalaması bekleniyor.
Cleber geçen yıl Atletico'ya Santos'tan gelmiş ancak Raul Garcia'nın iyi formu sonrasında ancak 11 maçta ilk onbir başlayabilmişti.
Oyuncunun, teknik direktör Aguierre'i etkileyememesi ile Brezilyalıya kiralık yolları açılmıştı.
Mallorca bu yıl bazı önemli oyuncularını kaybettikten sonra Manzano kadrosunu Santana ve Jurado ile güçlendirmişti.
Forvet hattında da Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca onun yerini Bilbaolu Aduriz ile doldrumak istiyor.
Barcelona başkanı Laporta 2010 yılına kadar görevinin başında kaldı..
Bu yaz pek çok eleştiriyle karşı karşıya gelmiş ve 60% oyla güvenoyu alması istenmişti. Ancak onu istemeyenler yapılan güven oylamasında sadece 39.9%’da kaldı.
100000 üyesi bulunan takımın genel kurulu çok daha az kişiden oluşuyor. 576 kişi Laporta lehine oy kullanırken 376(39.9%) kişi aleyhine ve 40 (4.2%) kişide boş oy kullandı.
Güven oyu alan başkan Laporta FCBarcelona.cat’e verdiği röportajda: “5 yılda 2 lig ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadık. Ama son iki sezonu kupasız kapatmamız büyük tepkilere neden oldu. Sizi temin ederim ki bunun üstesinden geleceğiz. İşler alçakgönüllü ama azimli bir şekilde ilerliyor. Planımız hala yürürlülükte ve uygulanmaya devam ediliyor. Yeni oyuncularımızı, takımızdaki dengeyi ve gelişmeleri göz önüne alırsak gelecekten umutlu olmamak içten değil” diyerek sezon öncesi takımına güvendiğini belirtti.
Robinho istediği transferi gerçekleştiremeyip Chelsea’ye gidemez de Real Madrid’te kalırsa taraftarlarıyla arasında sorunlar yaşayacak.
Brezilyalı yıldızın açıklamaları Real Madrid taraftarını çileden çıkartmıştı. Dün gece Valencia zaferinden önce ve maç sırasında taraftarlar Robinho’ya öfke kustular.
Madrid’te kontratının yenilenmesini ve takımda kalmak istediğini açıklamasına rağmen Madrid Robinho’yu Cristiano Ronaldo transferini gerçekleştirebilmek için takasa sokmuştu.
Robinho Chelsea‘ye gitmek istemesinin nedenini, Real Madrid’te kalması için hiç destek görmemesi olarak açıklanmıştı.
Bütün bunlara rağmen Madrid taraftarı Robinho’nun Chelsea’ye gitmek istemesinin nedeni olarak daha fazla para kazanmak olduğuna inanıyor.
Bernd Schuster sürpriz bir şekilde Robinho’yu kadroya almıştı. Ama ona ilk on birde yer vermeyip yedek kulübesine oturttu. Taraftarın tepkisi de Brezilyalı sahaya girer girmez başladı.
Maç sonunda Robinho kutlamalara katıldı ancak taraftar ona “açgözlü” diye tempo tuttu.
Robinho’nun taraftardan gördüğü tepkiler üzerine Real Madrid yönetimi onu satmaya daha sıcak bakabilir.
Chelsea yıldız futbolcuyu gerçekten almak için çok hevesli. Bu hafta içinde Real Madrid’de bir teklif daha götürerek bu işi bitirmek istiyor.
goal.com
Robinho gitmek istediğini bu kadar açık ederek hata etti.Şimdi gidemezse işi harbiden zor olacak.Yönetime usulca söyleyecekti ben gitmek istiyorum diye.Neyse çok iyi bir performans sergilerse belki affeder taraftar..
So what?
Saike
Bence tepkiyi Real Madrid'in yönetimine göstermek gerekir her hafta Ronaldo için takas teklifi yaparlarsa Adam da doğal olarak gitmek ister![]()
robinho kaşındıçeksin cezasını..
Sadece forvet değil.Adamlar o parayla takımı baştan yapılandırır.Fenerbahçe'ye fena bir kazıkları bu Güiza.Forvet hattında da Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca onun yerini Bilbaolu Aduriz ile doldrumak istiyor.
İspanyol radyo kanalının iddiasıyla birlikte, daha önce takımından ayrılmayacağı açıklanan Villa’nın transferi bir kez daha gündeme geldi. Habere göre yıldız forvetin, Madrid’den gelecek iyi bir teklife sıcak bakacağı öğrenildi.
Cristiano Ronaldo’yu transfer edemeyen ve bu yüzden sıkıntılı olan Madrid başkanı Ramon Calderon’un sezon öncesi forveti güçlendirmek adına bu transferi bitirmek istediği belirtildi.
Ayrıca Madrid’den ayrılmak isteyen Robinho’nun durumu da bu transferin gerçekleşmesinde önemli bir rol oynayacak. Robinho’nun takımdan ayrılması durumunda 45 milyon Avro kazanacak olan son şampiyon, bu parayı Villa’nın transferinde kullanmayı planlıyor.
Bir başka taraftan ise basına takımdan ayrılmak istemediğini söyleyen Villa’nın henüz Valencia ile olan kontratını yenilememiş olması, Real Madrid’in şansını arttırıyor.(Goal)
Real Villa'yı alsın Cr7 den daha iyi bir transfer yapmış olur, hemde ihtiyacı olan bölgeye...
Alırsa mükemmel bir transfer olur ama sanmıyorum
valencia adam olamayacağa benziyor 9 kişi reale 4-1 yenildiler bence villa gitsin kendini kurtarsın
David Villa imzaladı!
Transfer döneminde Real Madrid'in kanca taktığı ve transfer etmek için inatla uğraştığı yıldızlar listesinde yer alan Valencia'nın İspanyol golcüsü David Villa bu söylentilere bugün son noktayı koydu. Valencia kulübü ile bir anlaşma sağlayan yıldız golcü sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.
Valencia kulübü David Villa'nın yıllık ne kadar ücret alacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmazken, bitirici golcünün yıllık 3 milyon avrodan daha yüksek bir rakam kazanacağı iddia edildi.
Real Madrid transfer döneminde önce Cristiano Ronaldo'ya tam anlamıyla kafayı takmış bu transfer operasyonunda başarısızlık ile karşılaşılınca ibreleri David Villa'ya çevirmişti. David Villa'ya yapılan 45 milyon avroluk resmi teklif de reddedilmişti. Valencia'nın bugün yeni sözleşmeyi açıklaması ise gövde gösterisi olarak yorumlandı.
Öte yandan Real Madrid'in yine listesinde olan ve 16 milyon avroluk bir teklifle Villarreal'in kapısını çaldığı Santiago Cazorla da bugün kulübü ile sözleşmesini yeniledi ve 6 yıllık imza attı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
So what?
Saike
Valencia krizde filan diyorlardı ama yıldızlarını takımda tutmayı başardı güzel iş valla
İspanya Süper Kupası'nı Real Madrid'e kaptıran Valencia, Internacional forması giyen ve Olimpiyatlar'da Brezilya Milli takım kalesini koruyan Renan Brito Soares'i renklerine bağladı.Yıllardır Valencia kalesini koruyan Santiago Canizares'in emekliye ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan İspanyol ekibin, 23 yaşındaki kaleciyle 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve bonservis bedeli için de 5 Milyon Euro ödeyeceği açıklandı.Valencia kadrosunda bulunan Alman file bekçisi Timo Hildebrand'la forma mücadelesi verecek olan Soares, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda bronz madalya alan Brezilya Milli takımının da kalesini korumuş ve oldukça başarılı bir performans sergilemişti.Valencia kulübü başkanı Vicente Soriano, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Brezilya Milli takımıyla birlikte Olimpiyatlar'da bronz madalya alan bir kaleciyi tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Böyle uluslararası tecrübeye sahip yetenekli bir kaleciyi almak her zaman mümkün olmuyor. Teknik heyetin yeni kalecimize güveni yüzde 100" dedi.Genç eldiven ise yaptığı açıklamada, "Valencia gibi muhteşem bir kulüple imzaladığım için çok mutluyum. Kariyerimde ileriye doğru atılmış çok önemli bir adım. Çok heyecanlıyım. Tüm takım arkadaşlarımla beraber en iyisini yapmaya çalışacağım. Hepsine büyük saygı duyuyorum. Gerçekten bu takımda başarılı olmak istiyorum" dedi.Alt yapısından yetiştiği Internacional kulübünde 2005'ten itibaren A takımda görev almaya başlayan Soares, 2006 yılında Libertadores Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu'nda da kupayı kaldıran takımın kalesini korumuştu.maçkolik
Schalke'yi 4-0'lık skorla ezerek 11 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan İspanyol ekip Atletico Madrid, Arjantin'li Milli futbolcu Ever Banega'yı kadrosuna kattı. Atletico Madrid kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 20 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak Madrid'e gelmesiyle ilgili, kulübü Valencia ile her konuda anlaşıldığı bildirildi.Yapılan açıklamada, Atletico Madrid'in sezon sonunda genç oyuncuyu satın alma hakkı opsiyonun olacağı ve Arjantin'li ortasaha futbolcusunun Perşembe akşam saatlerinde basına tanıtılacağı belirtildi.2008 Pekin Olimpiyatları'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin Milli takımının formasını giyen Banega, geçtiğimiz sezonun devre arasında Boca Juniors'dan 18 Milyon Euro karşılığında Valencia'ya transfer olmuştu.Valencia'da beklenen patlamayı yapamayan ve 12 maçta görev alan Banega, alt yapısından yetiştiği Boca Juniors'da 2007 Şubat'tan itibaren A takım forması giymeye başlamış ve toplamda 29 maçta görev almıştı.Futbol stiliyle Real Madrid'de forma giyen eski Boca'lı Fernando Gago'ya benzetilen genç yetenek, 2007 Dünya U-20 Şampiyonu olan Arjantin Milli takımının da as oyuncularındandı.maçkolik
İspanya La Liga ekibi Real Betis'in, geçtiğimiz sezon Benfica'da forma giyen eski Portekiz U-21 Milli takım futbolcusu Nelson Marcos'u kadrosuna kattığı açıklandı. Betis kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.6 Milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol ekibe katılan sağ kanat oyuncusu, 2005 yılında Boavista'dan transfer olduğu Benfica'da 72 lig maçında sahaya çıkmıştı.Cape Verde doğumlu olan ancak 2005 Aralık'ta Portekiz vanatdaşlığına kabul edilen Nelson, 2006 Avrupa U-21 Şampiyonası'nda Portekiz Milli takımına hizmet vermişti. Euro 2008 elemelerinde ilk kez Kazakistan'la oynanan maç için Portekiz A Milli takım kadrosuna davet edilen sağ kanat oyuncusu, mücadelede forma şansı bulamamıştı.İspanyol ekibin kadrosundaki kaleci Ricardo'dan sonra 2. Portekiz'li futbolcu olan Nelson'un yanı sıra; Mehmet Aurelio, Juanma ve Achille Emana gibi önemli isimler de yeşil beyazlı renklere bağlanmıştı.maçkolik
Seyretmedim ama hakkında yazılanlardan yetenekli bir genç olduğu anlaşılıyor.Hildebrand'tan formayı kapabilirse yıldızı parlayabilir..
So what?
Saike
Betis iyi transferler yapıyor bu sene LaLiga'nın renkli takımlarından olabilirler
Çok güzel bir transfer Banega'nın kendini göstermesi lazım artık A.Madrid çok renkli ve iyi bir takım oldu
Zaten Agüero vatandaşı Banega'nın takımda olmasından mutluluk duyacağını dile getirmişti.Adamlarda Kiralık olarak almışlar.