1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Yanlış anlaşılacağımdan adım gibi eminim onun için :

Yukarıda da kariyerini koydum Milan Baros'un riskli olmasının sebebi her yeni takımında bir önceki takımındaki performansından daha kötü performans göstermiş. Riskli transfer dememin sebebi bu; ama gerek Ömer Abi'nin yazdıkları gerekse diğer arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca Galatasarayın Milan Baros'u gol atması için değil arkasındaki 3'lüye yardım etmesi, top dağıtması, boş alanlar yaratması için transfer ettiğini anladım, yanılmıyorumdur umarım. Bu anlamda da yarar sağlamak için Milan Baros'un kariyerindeki asistlerine bakmakta yarar var kanısındayım. ( Bir Nebze )
    Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Baros daha çok boşLuk yaratan bir isim. Tek forvette başarıLı oLabiLmesi için Arda ve KeweLL in sürekLi oLarak içeriye kat etmesi gerek. Eğer bu ikisi bunu yaparsa o zaman Baros da çok goL atabiLir. O ikiLi iLe birLikte arkadan LincoLn den geLecek ara topLarı iLe savunma arkasına sarkabiLir. Adamın kariyer istatistiği yeterLi biLgi vermez bence bize. Ben defaLarca kez kendisini izLedim. Ama Arda ve KeweLL sürekLi çizgiye doğru kaçar, LincoLn her topu aLdığında sağa soLa atarsa sonu Kezman gibi oLur ve sezon sonu geLmeden gider Baros. Ama Skibbe zaten bunu biLiyordur ve o yüzden aLınmıştır Baros.
    Ben de tamamen bunu diyordum Abi. Baros için kilit adam Lincoln diyorsun yani.

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.
    15 Asist Galatasaray için iyi bir haber bence.

Mesaj Yetkileri