Sayfa 116 / 122 İlkİlk ... 1666106114115116117118 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyon olduktan sonra Adnan Polat: "Takıma tecrubeli 2-3 oyuncu alacagız, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda transfer ypacagız. Çok paralar harcama niyetinde degiliz" dedi. Ben bu acıklamayı duydugumda Transferden umudumu kesmiştim; ama gelen oyuncular : "Meira, De Santcis, Kewell, Baros" iyi ki transfer için beklentiyi cok yüksek tutmamış yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Valla bir Fenerbahçeli olarak şunu söylemeliyim;
    Bu sene en iyi transferleri Galatasaray yaptı
    Gerçekten tebrik etmek lazım
    Meira,Kewell,De Sanctis ve şimdi de Baros
    Ve ayrıca Ferdi ve Yaser gibi 2 genç yeteneklede anlaştılar
    Helal olsun adamlara..
    + Alparslan Erdem

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Yanlış anlaşılacağımdan adım gibi eminim onun için :

Yukarıda da kariyerini koydum Milan Baros'un riskli olmasının sebebi her yeni takımında bir önceki takımındaki performansından daha kötü performans göstermiş. Riskli transfer dememin sebebi bu; ama gerek Ömer Abi'nin yazdıkları gerekse diğer arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca Galatasarayın Milan Baros'u gol atması için değil arkasındaki 3'lüye yardım etmesi, top dağıtması, boş alanlar yaratması için transfer ettiğini anladım, yanılmıyorumdur umarım. Bu anlamda da yarar sağlamak için Milan Baros'un kariyerindeki asistlerine bakmakta yarar var kanısındayım. ( Bir Nebze )

Baros daha çok boşLuk yaratan bir isim. Tek forvette başarıLı oLabiLmesi için Arda ve KeweLL in sürekLi oLarak içeriye kat etmesi gerek. Eğer bu ikisi bunu yaparsa o zaman Baros da çok goL atabiLir. O ikiLi iLe birLikte arkadan LincoLn den geLecek ara topLarı iLe savunma arkasına sarkabiLir. Adamın kariyer istatistiği yeterLi biLgi vermez bence bize. Ben defaLarca kez kendisini izLedim. Ama Arda ve KeweLL sürekLi çizgiye doğru kaçar, LincoLn her topu aLdığında sağa soLa atarsa sonu Kezman gibi oLur ve sezon sonu geLmeden gider Baros. Ama Skibbe zaten bunu biLiyordur ve o yüzden aLınmıştır Baros.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Yanlış anlaşılacağımdan adım gibi eminim onun için :

Yukarıda da kariyerini koydum Milan Baros'un riskli olmasının sebebi her yeni takımında bir önceki takımındaki performansından daha kötü performans göstermiş. Riskli transfer dememin sebebi bu; ama gerek Ömer Abi'nin yazdıkları gerekse diğer arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca Galatasarayın Milan Baros'u gol atması için değil arkasındaki 3'lüye yardım etmesi, top dağıtması, boş alanlar yaratması için transfer ettiğini anladım, yanılmıyorumdur umarım. Bu anlamda da yarar sağlamak için Milan Baros'un kariyerindeki asistlerine bakmakta yarar var kanısındayım. ( Bir Nebze )
    Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baros yırtıcı savunmayı sürekli zorlayan bir isim ,az gol atmasından bahsedilmiş evet belki senede 20 gol atmıyor ama oynadığı kulüpler oynadığı ligler belli .. premier lig de her sene çıkıp 20 gol atılmıyor , heleki dünyanın en kısır ligi olan fransa ligini hiç söylemiyorum..

bi arkadaş güizanın geçen sene attıgı golü baros kariyeri boyunca atmamış demiş de baros varken güiza varmıydı acaba

nese hayırlı olmasını dilerim

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

biz bu sene tek forvet oynamayacağız hazırlık maçlarını izleyenler bilir şuanda yoklukdan dolayı mecburi oynuyorduk tek forveti artık çift forvete dönebiliriz ki nonda ve baros ikilisi rakiplerin kabusu olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    biz bu sene tek forvet oynamayacağız hazırlık maçlarını izleyenler bilir şuanda yoklukdan dolayı mecburi oynuyorduk tek forveti artık çift forvete dönebiliriz ki nonda ve baros ikilisi rakiplerin kabusu olur...
    yok usta skibbe taktiği 4-2-3-1 olarak açıkladı ama şunu ekledi :

şuanki sistemimiz bu fakat değişebilir dedi..

lincoln-arda-kewell 3lüsünün forvete desteğini maksimum oranda sağlarsak tek forvet oynamanın pek sıkıntısını yaşamayız bence

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Baros daha çok boşLuk yaratan bir isim. Tek forvette başarıLı oLabiLmesi için Arda ve KeweLL in sürekLi oLarak içeriye kat etmesi gerek. Eğer bu ikisi bunu yaparsa o zaman Baros da çok goL atabiLir. O ikiLi iLe birLikte arkadan LincoLn den geLecek ara topLarı iLe savunma arkasına sarkabiLir. Adamın kariyer istatistiği yeterLi biLgi vermez bence bize. Ben defaLarca kez kendisini izLedim. Ama Arda ve KeweLL sürekLi çizgiye doğru kaçar, LincoLn her topu aLdığında sağa soLa atarsa sonu Kezman gibi oLur ve sezon sonu geLmeden gider Baros. Ama Skibbe zaten bunu biLiyordur ve o yüzden aLınmıştır Baros.
    Ben de tamamen bunu diyordum Abi. Baros için kilit adam Lincoln diyorsun yani.

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.
    15 Asist Galatasaray için iyi bir haber bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Baros gibi ununu elemiş, düşüşteki bir futbolcu yerine daha mantıklı biri isim olabilirdi, Galatasaray ona değil o Galatasaray'a muhtaç şimdi.

Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.

Kesinlikle taktiğin aranılan ismi değil, Nonda yine ilk 11 çıkar.
    İnanamıyorum artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İngiLtere Liginde goL atamayacak tabi. LiverpooLda oynarken oLsun Aston viLLa da oynarken oLsun adamı hep iLeri de tek başına bıraktıLar. Tipik İngiLiz sisteminde kanat adamLarın içeri kat etme huyu oLmadığından, topu hep çizgiye taşıma istekLerinden doLayı hep verimsiz kaLdı. O yüzden zaten Ostravadan İngiLtere Ligine giderek yaLnış yaptı. Eğer o dönemde kendisi iLe iLgiLenen İspanyoL kuLüpLerinden birisine gitseydi şimdi defasa bir goL istatistiği de oLurdu. KaLitesi ve kLası tartışıLmaz bir isim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İngiLtere Liginde goL atamayacak tabi. LiverpooLda oynarken oLsun Aston viLLa da oynarken oLsun adamı hep iLeri de tek başına bıraktıLar. Tipik İngiLiz sisteminde kanat adamLarın içeri kat etme huyu oLmadığından, topu hep çizgiye taşıma istekLerinden doLayı hep verimsiz kaLdı. O yüzden zaten Ostravadan İngiLtere Ligine giderek yaLnış yaptı. Eğer o dönemde kendisi iLe iLgiLenen İspanyoL kuLüpLerinden birisine gitseydi şimdi defasa bir goL istatistiği de oLurdu. KaLitesi ve kLası tartışıLmaz bir isim.
    yorum böyle yapılır..

Yeni transferimizi övdüğün için değil abi objektif konuştuğun için sağolasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonrası transfer ettiği Çek futbolcu Milan Baros, ülkesinin basınına manşetlere çıktı.

Çek Cumhuriyeti’nde yayın yapan spor gazetesi Deniksport, haberi okurlarına “Baros Galatasaray’a gitti” başlığıyla duyururken bu transferin futbolcunun kariyerinde yeni bir başlangıç olacağını belirtti.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferdeki rakipleri İspanyol Real Betis ve Suudi Al-Ittihad’ı geride bırakarak Çek futbolcuya imza attırdığını ileri süren gazete anlaşmanın 3 senelik olduğuna da yer verdi.

Öte yandan Baros’un Galatasaray’a transferi Fransa’da da yankı uyandırdı. Francefootball.fr sitesi de bu transfere geniş yer ayırdı.

MARATON.COM.TR
    DERLEYEN: ALP KOPARAL

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Harika bir isim Galatasaray için ama istatistiki verilere bakılacak olursa ki inşallah o verilerdeki gibi form sergillemez biraz formsuz olduğu kesin..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    İnanamıyorum artık.
    Sametcim yorumlarını beğenmediğin kişilerden alıntı yapmak zorunda değilsin.

Ben çocukluğumdan beri Baros'u severim. 18-19 yaşındaki hallerinden beri. Ama asla istediğim düzeye gelemedi. Hareketli ve ayaklarına hakim biri fakat hala iyi bir forvet değil. Gs 'de bol gol atmaktan sa bol asist yapacağını düşünüyorum. İsim olarak çok fazla büyük biri de değil. Ama Maxi Lopez'le kıyaslanınca gerçekten çok iyi bir isim. Milan Baros yapılan transferler arasında türkiye liginde gerçekten çok iyi oldu. Ben sevindim açıkçası böyle isimlerin Türkiyeye gelmesine. Sadece biraz kızgınlık var kendi yönetimime.. Param yok diyen galatasaray böyle transferler yapıyor fener yapamıyor izlenimi var insanlarda.
    Aslına bakarsanız Galatasaray maddi açıdan gerçekten iyi durumda şu anda.
    Milan Baros galatasaray'a hayırlı olsun. Umarım son 10 senedir beklenen patlamayı burada yapabilir. Asistçi forvetlikten kurtulup golcü olur. Sonrada iyi bir fiyata türkiye liginden gider

Ayrıca formsuz falan değil! İnternet sitelerinin haberlerine, wiki'ye falan ne bakıyorsunuz arkadaşlar?
    Son oynadığı 2 maçı izlemediniz mi? Özellikle ingiltere maçını.. Golünüde attı orada. Gayet iyi geliyor. Ama mevcut yetenekleri dahilinde her zaman bu formu yakalayamıyor sorun burda. Devamlı iyi beslenmesi lazım orta sahadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    yorum böyle yapılır..

Yeni transferimizi övdüğün için değil abi objektif konuştuğun için sağolasın
    Geçmişte az gol attığını söylemek objektiflik olmuyorsa sen de haklısın.

Mesajımdan anlamak istediğini anladığın için, komple değerlendirme yapmadığın için aslında cevap bile vermeyecektim ama burada transferi kötülüyor durumuna düşmek istemem. Lütfen mesajımı tekrar okuyup, sonra da Güiza'nın attığı kadar golü tüm kariyerinde atmış gibi basit bir sonuç çıkarmazsan sevinirim.

İşinize gelmeyen şeyleri yazdığımızda neden rahatsız oluyorsun, bence çok objektif yorum yaptım. Galatasaray'ın sisteminde önemli bir yer alabilecek bir oyuncu, çok gol atan bir oyuncu olmasa da (bunu nerden çıkardın demezsin herhalde geçmişine baktım) bu sistemin olmazsa olmazlarından olup başarılı olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gs yonetımını tebrık ederım cok iyi iş başardılar takımın kalites baya arttı.bu yıl lig çok güzelolacak çekişme hat safda olucak bu yuncular lige renk katacaktır.

Güzel gol atmış.Tebrikler.Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Super bi transfer daha yaptılar.. Bu sene galatasaray bu transferlerle canlanır gıbıme gelıyıor.. Avrupa kupalarında yanı
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla Yıne Manyak Bı Transfer Yaptık

Tartışmasız Tsl'nın En İyi Kadrosunu Kurduk Artık Apaçık Ortada

Eğer Uyum Sorunu,Şanssızlık vs.. Yaşamazsak Cok Rahat Şamp. Olup Avrupadada Adaımızdan Soz Ettırebılırz

Çok iyi bir transfer umarım iyi form yakalar ve hayal kırıklığı yaratmaz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan Baros Gercekten Galatasray Sistemi için Guzel bir İsim gelmeisne cok sevindim İnşallah İsmail Güldüren Egemen Korkmaz Hürriyet GÜçe rden oLUşan Muhteşem Üçlü Her Transferde Oldugu Gibi Milan Baros Ada Hoşgeldin Demezler

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Orce View Post
    Valla Yıne Manyak Bı Transfer Yaptık

Tartışmasız Tsl'nın En İyi Kadrosunu Kurduk Artık Apaçık Ortada

Eğer Uyum Sorunu,Şanssızlık vs.. Yaşamazsak Cok Rahat Şamp. Olup Avrupadada Adaımızdan Soz Ettırebılırz
    Geçen sezonki Şampiyon kadromuza 4 süper isim kattık

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Son günlere geldigimiz bu tarihlerde beğenmeyen arkadaslara soyluyorum hangi oyuncuyu alabilirdik? tamam kimse beğenmek zorunda değil ama iyice bir düşünmek gerek. Baros taraftarı havaya sokacak ismini herkezin bildigi bir oyuncu. ''Baros'a Kollerin yedegi oynamadı diyor bir arkadaş ama bu Çek Cumhuriyeti teknik direktörün hatası değilmiydi inş. girmez diye söylemiyormuyduk çekiniyorduk bu oyuncudan yalan mı'' ? Sadece bu kadro otursun başka birşey demiyorum o zaman resitali izleyin. Yönetim böyle olur verdigi sözü tutar başkanımız ve yönetimimiz gerçekten mükemmeller verdigi sözü tuttular sıra bizde
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2008 at 17:42 Reason: w değil v

Bir de sağ bek lazım ama yabancı. İnşaallah yerli dandik bir oyuncu almazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Bir de sağ bek lazım ama yabancı. İnşaallah yerli dandik bir oyuncu almazlar.
    Sana katılmıyorum yerli oyuncular çok kaliteli çıkabiliyor. Bknz: Gökhan Gönül

Sağ bek için Orhan Şam ismi geçiyomuş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağ bek'e olursa Orhan Şam olur diyecegim ama Cavcav cok para ister. Antalyadaki Uğur Kavuk'un da olabilecegi söyleniyor. Türk bi DR alınırsa alternatif olarak alınacak bu kesin. Yabancı olursa ki düşük bi ihtimal. Bu isim de Seitaridis olur. Yönetimin transferi kapattığı da söyleniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galasaray'a tebrikler gerçekten çok iyi transfer.Eğer takıma uyum sağlarsa başarılı olabilir.Turkcell Süper Lig'inde kalitesi artıyor bu gibi isimlerle.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Daha transfer olmaz bence.
    Mevcut bütçenin çok üstüne çıkıldı. Gelen sponsor parası transfere harcandı nerdeyse.. Tabi %5lik bir kısmı

Mesaj Yetkileri