Sayfa 117 / 122 İlkİlk ... 1767107115116117118119 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel bir transfer. Eminim forvette Lincoln, olursa Nonda ile çok iyi anlaşacaktır. Barış Özbek, Mehmet Topal, Ayhan Akman, iyileşince Linderoth gibi isimler zaten orta sahada yükü çekecekler. Dediğiniz gibi bir sağbekte sorun kaldı, onu da Uğur çözer umarım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçmişte az gol attığını söylemek objektiflik olmuyorsa sen de haklısın.

Mesajımdan anlamak istediğini anladığın için, komple değerlendirme yapmadığın için aslında cevap bile vermeyecektim ama burada transferi kötülüyor durumuna düşmek istemem. Lütfen mesajımı tekrar okuyup, sonra da Güiza'nın attığı kadar golü tüm kariyerinde atmış gibi basit bir sonuç çıkarmazsan sevinirim.

İşinize gelmeyen şeyleri yazdığımızda neden rahatsız oluyorsun, bence çok objektif yorum yaptım. Galatasaray'ın sisteminde önemli bir yer alabilecek bir oyuncu, çok gol atan bir oyuncu olmasa da (bunu nerden çıkardın demezsin herhalde geçmişine baktım) bu sistemin olmazsa olmazlarından olup başarılı olacaktır.

senin yorumuna sadece bir cümleyle karşılık verdim çünkü gerçekten cevap verilecek bir şey değildi..

kötülüyorsun falan demedim sadece güiza ile ilgili kurduğun cümleye cevap verdim baros varken güiza yoktu diye..diğer yorumum senin yorumunla ilgisiz

ayrıca işime gelmeyen şeyler yazıldığında rahatsız falan olmuyorum arkadaşım objektiflikle,taraftarlık duygusu güdülmeden yazılan her yazıya benim alkışım olur..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sağ bek kesin şart bu takıma..gerçek sağ bek olan bir tek Uğur Uçar var kadroda o da sakat..

paf takımda Muhammed Ali Atan var o da çok yetenekli ama daha çok tecrübesiz..Uğur Kavuk transferi olabilir bence çok isterim açıkçası
    Last edited by erdemzorer10 : 26.Ağustos.2008 at 15:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cengiz saniyorum Skibbe'nin oynatmak istedigi futbolu pek gozlemleme sansi bulamadin daha. Hava toplarinda etkili olacak forvetten daha cok, arkasindaki 3'lu ile hizli pas trafigine girecek, surekli alan degistirip defansin dengesini bozacak ve arkasindaki ucluye alan yaratacak bir forvet gerekli Galatasaray'a.
    Ömer abi olayı açıklamış yani forvette bir sezonda 40 gol atan forvet şart değil gs'ya..Hatta forvet arkasındaki üçlü bu sezon forvetlerden daha çok gol atacak bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bonservis bedeli 7 milyon avro olarak geçiyor SporX'de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs storebu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız 7 milyon benim gözüme biraz çok gibi gözüktü.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalnız resmi rakamlar da degil bunlar Tıpkı Meira transferindeki gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güiza transferinin parasıda çok gelmişti. Paralarla aram pek iyi değil sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baros'un Bonservine 5,5 M vermişiz (Uefa.com ve transfermakt'da da yazıyor),Yıllık 2M vermişiz..Miera'ya da 5M civarı verdik..Bana göre gayet normal bir para verdik..

Adnan Sezgin transfer sezonu henüz kapanmadı ama transfer çok uzak bir ihtimal dedi

Baros'a gerçekten de normal bonservis bedeli. Yıllık ücret de normal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kewell Nekadara geldi peki.
    Sözleşmesi bitmişti. Bedava...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun Milan Baros GS için çok iyi transfer kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Napıyor bu G.Saray yaa...

Kewell,Meira,De Santchis,Baros,Lincoln,Linderoth,Nonda yabancılara bak yaa Bravo valla.

Diğer yabancı kim çözemedim Bir de Carrusca ne oldu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Carrusca, Cruz Azul'e kiralık gitti. Patlamasını bekliyorlar ama oynattıramıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olay budur

Lincoln'ü bir gönderebilsek.

Arkadaşlar bir hayırsever, Milan Baros'un Fm 2008'deki, hiç zaman geçmemiş, hiç güçleriyle ellenmemiş bir hâlini yollayabilir mi buraya? Silmiştim de FM'yi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Lincoln'ü bir gönderebilsek.

Arkadaşlar bir hayırsever, Milan Baros'un Fm 2008'deki, hiç zaman geçmemiş, hiç güçleriyle ellenmemiş bir hâlini yollayabilir mi buraya? Silmiştim de FM'yi.
    Az önce bakmıştım çok iyi değil.Hatta benim kriterlerimce kötü
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Baros gibi ununu elemiş, düşüşteki bir futbolcu yerine daha mantıklı biri isim olabilirdi, Galatasaray ona değil o Galatasaray'a muhtaç şimdi.

Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.

Kesinlikle taktiğin aranılan ismi değil, Nonda yine ilk 11 çıkar.
    Baros'u hepimiz izledik ve ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz ( formsuz ama Galatasaray'da bunu aşacaktır eminim )
    Türkiye Ligi'ne gerçekten çok kaliteli bir isim
    getirdi Galatasaray.İyi yoldayız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

GS bu sezon gerçekten süper transferler yaptı...Eğer uyum sorununu filan aşarlarsa ligi süpürürler zaten...ŞL'de de eğer elenmezlerse en az Çeyrek Final yaparlar bu kadroyla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler FM'yle gerçek hayat arasında çok fark var.Ona bakarsanız Maldonado geldiğinde ben çok tırsmıştım,ama bir izlediğimde çok farklı olduğunu anladım.Pek kriter değil yani
    FM..

Yok canım ne çeyrek finali. Ben 2. tura dünden razıyım. Çeyrek finale kalamayız.

Ayrıca, Baros konusunda beni umutlandıran şey, şu paragraf;

"Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmak istediğini daha önce açıklayan Çek forvetin, İspanya'dan teklifler aldığı, ancak kariyerinde yeni bir çıkış yapabilmek için Galatasaray'ı tercih ettiği vurgulandı."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Çok güzel bir resim bayada açıklayıcı

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

çok iyi bir transfer oldu cidden her hattımız bol alternatifli ve kaliteli oldu . yonetime de tebrikler 5M iyi paraya almışız doğruysa .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sporx dün bu transferin her an resmiyet kazanabileceğini açıkladığında iyi bir transfer olacağını söylemiştim.Dün gece resmiyet kazanmış.Öncelikle Galatasaray camiasına hayırlı olsun diyorum.İsmi olan,yetenekli bir forvet transfer ettiler.Evet gol istatistiği pek iyi gözükmüyor ama bunun onun yetenekli bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu işin üstadıda Galatasaray'ın aradığı oyuncudur demişse daha ben kötü transfer desem absürd kaçar diye düşünüyorum.Ayrıca Galatasaray yönetiminide tebrik ediyorum.Transferde kaliteli oyuncuları getirdiler hep..

Fm profilini istemişsin Oğuz;

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Olay budur

Guzel bir kadro arkadasım. Olmasını özlemle bekledigimiz bir kadro umarım sakatlıklar düzelirde özlenen, beklenen kadroyla oynarız

fm özellikleri cidden kötü ama inş yamalarda belki biraz artar

Teşekkür ettim GeNç KaRTaL.

Son olarak bir de güzel bir sağ bek alırsak süper olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Miera'ya da 5M civarı verdik..Bana göre gayet normal bir para verdik..
    Emrah abi meiraya 2.5 verdik diye biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

gerçekten kaliteli bir transfer hele lukunkulardan chirstiandan bratulardan pintolardan sonra vaybe nerden nereye gelmişiz

Mesaj Yetkileri