Maç Sonu...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Tebrikler Chiellini...Dediğini Yaptın,Golünü Attın !
Chiellini:Sağolun Hocam'da ! Daha ben bu değilim ilerde hep gol atacağım... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buffon ''Avrupa'da Yılın Kalecisi ! '':

Ödül töreninden sonra Buffon:Mutluyum,Gururluyum bu performansımı Sevgili Managerim Signore Atalay'a Borçluyum...
Trezeguet Ülkesinde ''Yılın Oyuncusu'' seçildi:

Ödül Töreni'nden sonra Trezeguet:Zaten bu ödülü yıllardır kazanıyorum,Ülkemde çok sevildiğimi biliyorum,Bu performansımı devam ettirmeye çalışacağım...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pasquato Empoli'ye kiralandı:

Empoli'de maç tecrübesi artsın diye kiraladık...Umarım orada kendini geliştirip ileride bize katkı sağlar...
Ruben Olivera Standard'a kiralandı:
Elimizde kalan bir oyuncu...Satamadığımız için mecbur pilot klüplerimizden biri olan Standart'a kiralamak zorunda kaldık...

Genç Yıldız Guilherme Juve'de !

Juventus Manageri Nedim Atalay Adriano ve Amauri'nin kötü performanslarından dolayı genç bir yıldıza imza attırmak için girişimlerde bulundu ve Wonderkid olan Guilherme'yi ideal bir fiyata transfer etti.

Muhabir:Evet Sayın Nedim Atalay ani bir şekilde 17,25 Milyon Euro gibi bir fiyata Guilherme'yi transfer ettiniz...Ne düşünüyorsunuz ???
Nedim Atalay:Evet...Transfer Açıklamasında da belirttiğim gibi Adriano ve Amauri'nin golün ne olduğunu unutmaları ve Del Piero'nun da artık yaşlanmasıyla bu transfere ihitiyaç duyduk...
Muhabir:Peki Guilherme'yi direk 11'de düşünüyormusunuz ?
Nedim Atalay:Bildiğiniz üzere taktiğimiz gereği tek forvet oynuyoruz (4-2-3-1) bu da takımın gol yükünü çeken Trezeguet... Bu nedenle şimdilik ilk 11 olmayabilir ama ilerde tecrübe kazandıkça Trezeguet'in yerini alabileceğini düşünüyorum...
Muhabir:Peki Teşekkürler Sayın Signore bize bu röportaj için zaman ayırdınız...
Serie A 18.Hafta
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Mirante bak bu son şansın eğer bugün de senin sayende yanarsak seninde forma şansın yanar ona göre !
Mirante:Peki Hocam...Zaten rakip takım zayıf,zorlanacağımızı düşünmüyorum...
Juventus 5-2 Vicenza

Nedim Atalay:Ulan Mirante ! Yine yaptın yapacağını ha ! Ama Allah'tan ki rakip zayıftı da yediğimizden çok attık...Ama Roma maçında Ustari geliyor,Senin işin bitiyor...
Mirante:..... 

Coppa de Italia 1.Tur Rövanş Maçı
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Bak Ustari bugün senden iyi performans bekliyorum...Çünkü Buffon Abinin sakatlığında,Senin de Milli Takımda olmanda o Mirante Mal'ını oynattım takım 3 maçta birbirinden dandik 4 gol yedi bu yüzden bu kritik maçta çok dikkatli olmanı istiyorum...
Ustari:Peki Hocam elimden geleni yaparım...Zaten Milli Takımda da iyi 2 maç geçirdim...
Nedim Atalay:Haaa bu arada Adriano ! Trezeguet sakat,Amauri sakat sadece sen kaldın forvette ve seni oynatacağım...Gol Umudum Sen Olacaksın !
Adriano:Bu maçta gol veya goller atacağıma inanıyorum...
Roma 1-2 Juventus

Nedim Atalay:Ustari ve Adriano ! Buraya Gelin !...
Adriano ve Ustari:Buyrunuz Hocam !
Nedim Atalay:Aferim size beee !!! Zor bir zamanlarda size güvenebileceğimi gösterdiniz bana...Aferin !!!
Adriano ve Ustari:Ne demek Hocam biz her zaman görev bekler,görev verdiğiniz zamanda en iyi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışırız...
Coppa de Italia Çeyrek Final'inde Rakibimiz Siena oldu:

Çeyrek Finalde diğer eşleşmelerde büyük ölçüde belli oldu:

Torino Geçilmeeezzz,Juve Yenilmeeezzz !
Bizi İzlemeye Devam Edin...
Yorumu Es Geçmeyin...
Eğer Yorum Olmazsa,Kariyerde Olmaz Bunu Bilin...
Haydi İyi Günler...