Sakaryaspor Transferleri
Evet Ali takıma baktın inceledin takıma takviyeye ihitiyaç varmı.
Evet takımla birkaç antremana çıktım 1-2 tanede hazırlık maçı oynadım.Benim araştırdığıma göre Mehmet Güven,Gökhan Güleç,Aydın Yılmaz,Mehmet Sedef bu 4 lüden Mehmet,Gökhan kesin alınmalı Aydın ve ya Mehmet Sedef'ten biri gelirse iyi olacak.
Tamam Ali benim bildiğim kadarıyla Mehmet,Gökhan kiralık yollanacaklardı.Biz devreye gireriz.Sen merak etme.Mehmet Sedef ise sakattı.Onun için bence Aydın Yılmaz'ı kiralıyalım.
Saolun başkanım bu transferlerle biz uçarız.
3 gün sonra...
Ben ve başkanımızın telefon görüşmesi..
Evet Ali merhaba nasıl gidiyor
İyi gidiyor başkanım hazırlıklar süper.
Sana 3 tane müjdeli haberim var.Gökhan Güleç,Mehmet Güven, ve Aydın Yılmaz 1'er yıllığına kiraladık.Artık biz kendi üstümüze düşen görevi yaptık sıra sende.
OO başkanım çok teşekkür ederim.Gerçekten o 3 futbolcu bize çok büyük yarar sağlıacaktır.Ligte iddalı bir kadromuzda oluştu.Dediğiniz gibi artık iş bana düştü.
evet bu görüşmelerden sonra takımımız daha da güçlenmişti.Mehmet Güven,Gökhan Güleç ve Aydın Yılmaz çok futbolculardı.Başkanımızında dediği gibi artık iş bana düşmüştü.Bu kadroyla iyi bir taktikle Süper Lige çıkmamız lazımdı..
Gökhan Güleç
Mehmet Güven
Aydın Yılmaz
Artık Lige hazırız rakip İlk Hafta Kayseri Erciyesspor kendi saha ve seyirci avantıjımızı kullanıp lige iyi başlamak istiyoruz.