1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Belki de tries long range shots ppm'i eklenebilir.
    Mutlaka eklenmeli ayrica shoot with power(güçlü şutlar) ppmsi eklenmeli. Sonuçta her maç en az 1 tane deniyor hepside sert güçlü şutlar hiç plase vurduğunu görmedim. Bu arada Carlos tamam geçmişte atmıştır bişey demem ama artık atıyor mu atamıyor.Bir ortalama belirlenecekse ya birininki düşürülsün yada diğerinin ki arttırılsın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Carlos ile M.Topal kıyaslanır olmuş.. R.Carlos'un uzaktan attığı gol sayısı kadar M.Topal Süper lig de o kadar maça çıkmamıştır nerdeyse.. M.Topal'ı çok ama çok abartıyorsunuz.. bunu en iyi şekilde zaman gösterecek..

Kendi takımımdan örnek vereyim 8.02 de Selçuk İnan'ın şutu 14 şimdi sizler diyorsunuz ki M.Topal'ın ki 14,15 olsun.

Selçuk İnan'ın geçen sene uzak mesafeden attığı golleri de izledik özellikle Gs maçında 2 golüde uzaktan çok iyi yere göndermişti , çok değil daha pazar günü Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk maçta yine uzaktan topu 90'a gönderdi.. Şimdi bizler de hemen foruma koşup Selçuk İnan'ın uzun şutu 14 çok az en az 16 olmalı baksanıza sezon başladı yine uzaktan bir gol attı mı diyelim ??

çoğu arkadaşımız istiyor ki kendi takımı kendi oyuncuları oyunda çok iyi yapılsın , yani alt tarafı bir oyun olmasına rağmen bunda bile taraftarlık yapılıyor.. sırf bu yüzden Türkiye Ligini oynamak istemiyorum ama napalım tek zevk veren takım kendi takımım olduğu için mecburen oynuyoruz..
    Söylemelisin.Adam atıyor mu atıyor...
    Mehmet Topala gelirsek Mehmet Topal'ın profiline girde bir bak.Normaldekiyle alakası var mı ? Bunun nedeni 8.0.2 nin sanırım Şubat ayında çıkması.Ben sadece long shootunun yükselmesi yada gerekli ppmlerin eklenmesini istedim.Bu abartmaksa abartıyoruz.
    Last edited by Her026 : 27.Ağustos.2008 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri