1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Hakan Şükür

Hybrid View

halkan şükür iyi bir futbolcu olsa italyada başarılı olurmuş ... o zaman çok övündüğünüz ortega anelka da türkiyede başarılı olur du ... daha kolay bir lig ama nedense o adamlar burda iş yapmdı ne hikmetse. .... herkezin çok beğendiği tabii siz onuda beğenmezsiniz hagi de barselonada bir iş yapamadı ama türkiyede neler yaptı yorumları yaparken tek taraflı düşünmüyelim.... hakan şükür kendini dünya ya ıspatlamış bir futbolcu neden sergeni dünya tanımıyorda hakanı tanıyor sergen kötü futbolcumu ama dünya herkezi tanımıyor işte hakanı bunca seneden bunca başarısından sonra bir siz tanımıyorsunuz......

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by paco
    işte hakanı bunca seneden bunca başarısından sonra bir siz tanımıyorsunuz......
    yani hakanı sevenler tanıyor ama sevmeyenler tanımamış oluyorlar. bu nasıl bir yorum yani şimdi. tanımasam yorum yapmazdım. daha öncede söyledim burası bir fourm sitesi ve herkesin aynı fikirde olması imkansız. başkalarının görüşlerine saygılı olmak zorundasın. hakanıda senden iyi tanıdığım aemin olabilirsin. çünkü sen sadece iyi oynbadığı maçları sayarken ben genelden bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by paco
    halkan şükür iyi bir futbolcu olsa italyada başarılı olurmuş ... o zaman çok övündüğünüz ortega anelka da türkiyede başarılı olur du ... daha kolay bir lig ama nedense o adamlar burda iş yapmdı ne hikmetse. .... herkezin çok beğendiği tabii siz onuda beğenmezsiniz hagi de barselonada bir iş yapamadı ama türkiyede neler yaptı yorumları yaparken tek taraflı düşünmüyelim.... hakan şükür kendini dünya ya ıspatlamış bir futbolcu neden sergeni dünya tanımıyorda hakanı tanıyor sergen kötü futbolcumu ama dünya herkezi tanımıyor işte hakanı bunca seneden bunca başarısından sonra bir siz tanımıyorsunuz......
    ortega gecen seneye kadar arjantınde ılk 11 oynuodu..begenmedıgın anelka ıse yazın fransa mıllı takımında dunya kupasında oynıcak..arada bı kıyaslama yaparken ıstersen bıraz mantıklı ornek ver
    hakana eger trnın gelmıs gecmıs en ıyı golcusu-forveti falan dıosanız ee artık pes deım bu gecmıse saygısızlık olur..o gunun sartlarında top oynayan tanju-lefter-metın oktay ıle hakan ı aynı kefeye koyman taraflı yorum yapmaktır..

Mesaj Yetkileri