-
27.Ağustos.2007, 22:17
Personel ile ilgili
Aslında oyuncu profilinde antrenör görüşleri alınabiliyor.Ama orada kıyaslama yaparken AS takımdaki oyuncuyla kıyaslıyor ve yeterli olup olmadığı konusunda fikir üretiyor. Orada As takım oyuncusuyla değilde aynı mevkide ama genç takım arkadaşları arasında bir kıyaslama yaptırabilmemiz gerek.Ama ben nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Örnek, genç takımda 10 tane ST(Cem, Çağrı, Ali, Erhan, ...) var. Ben bunlardan 2 tanesini As takıma alıp diğerlerini satmak istiyorum.Zaten birçoğunun talipleri var.Sonra oyuncu profilinde antrenör görüşü istediğimde gidip Ümit Karan'a nazaran bir sonuç çıkarıyor. Aslında oyun için güzel bir özellik ama aynı özelliği "aynı takım (U18) ve aynı mevkide (ST)" oynayanlar arasında kullanımı çok çok daha güzel olur.Acaba bunu yaptırmanın bir yolu var mı?
Bir sorum daha olacak.Genç takımda sözleşme uzatmalarını Yrd. Antrenör yapıyor.Ben bazı oyuncuların sözleşmesi bittiğinde Yrd. Antrenörün uzatmasını istemiyorum.Acaba bunun için "Transfer Durumu Seç => Klübün İhtiyacı Yok" şeklinde ayarlamak yeterli olur mu?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Mesaj Yetkileri