1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Es-Es'le UEFA'yı Aldık Sıra ŞL'de | 4.SEZON

Hybrid View

Sağol biraz sonra 25. haftaya kadar oynanan maçlar puan tablosu ve FTK başarıları gelecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    21-22-23-24-25. HAFTA BİLENÇOSU

21.HAFTA
    Harilka bir maçtı.Tolga son zamanlarda penaltı uzmanı oldu.Her penaltıyı çıkarıyor.Şunu söylemeliyim ki en iyi oyuncum Tolga.O olmasa ne yapardım bilmiyorum.Performansı hiç düşmüyor.

22.HAFTA
    Zirve yolunda çok önemli bir puan aldık.Galatasarayın önüne geçtik şu an 7.sıradayız.

23.HAFTA
    Böylesine basit bir maçtan puan kaybetmek istemezdik ancak top yuvarlaktır.Şimdi 8.sıraya düştük tekrar.

24.HAFTA
    Lovrek'in yokluğu çok kötü olcak bunun dışında her şey yolunda.3 puanımızı söküp aldık.

25.HAFTA
    Söylemiştim. TOLGA ZEGİN yine yaptı yapacağın penaltıyı tuttu. 1 puanı onun sayesinde aldık.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1. MAÇI
    Harika bir maçtı.Beşiktaş dağıldı resmen.Büyük avantaj elde ettik rovanş için.Sakatlıklar 3-5 günlük Allahtan pek sorun yok sakatlık bakımından.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2. MAÇI
    İşte rovanş diye buna denir. Kalite farkı söylencek başka bir şey yok.

PUAN DURUMU
    Tablo süper, Belediye,Trabzon,Bursa,Beşiktaş,Kayseri ile maçlarımız var. Onların önüne geçmek için süper fırsat. 5. olma hedefimize çok yaklaştık.
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 16:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri