Bank Asya 1.Lig 18.Hafta
Kayseri Erciyesspor:1-0:Sakaryaspor
Türkiye Kupası Oynanan Maçlar ve Puan Durumu
Selamun Aleykum Ali ya ne oluyor takıma ya niye böyle oldu anlamadım.
Başkanım zor bir dönemden geçiyoruz gerçekten bu oyuncularla çok zor
Tamam zaten artık bu sene mucize lazım sakatlar çok artı baksana Erciyes maçında 2 tane paftan oyuncu oynattın haklısın
Saolun başkanım/Başkanım bu arada gelecek sene için size gönderdiğim listedeki futbolcuların durumu ne
He ooo Bizim herkesten sakladığımız liste Şuan için 8 futbolcuyla anlaştık.Seneye çok iyi kadro kuracağız senin önderliğinde coşarız seneye ama bu sene daha bitmedi...
Öncelikle 8 kişi için teşekkür ederim başkanım.Tabikide bu sezon bitmedi elimizden geleni yapcağız Süper Lig için umutlarımı kaybetmedim 4-5 puan fark var şuan takımımızda yeni sistem deniyorum sezonnun geri kalanını öyla tamamlayacağım
Orası sana kalmışBu arada Gökhan Güleç le görüştünmü?
He onu unutuyordum Gökhan Güleç burda mutlu olduğunu söyledi.Bursada sözleşmesi bitiyor seve seve kalırım dedi siz bir konuşun sözleşme koşullarını
Tamam ben onla da görüşürüm Gökhan da bu takımda kalırsa süper olur.Peki bu seneki oynayanlar ne olacak?
Onlardan para kazanmaya bakarız zaten çoğu artık yaşlanmıştı.Hem takımı yenilemiş oluruz.Hemde güçlü bir takım oluruz.Ama eğer Süper Lige çıkarsak bu transferler bazıları Süper Lig için yetmez.
Orasını sonra düşünürüz
Ne yani başkanım bana güvenmiyormusunuz?
Aliiiiiiiiii
Tamam Başkanım kızmayın hemen.
EE Ali başka isteğin varmı?
İncelemelerim sürüyor Başkanım Ben sizi ararım...

Bu arada Gökhan Güleç le görüştünmü?