-
28.Ağustos.2007, 06:53
Josico'nun transfer gerçekten de iyi olmadı, umarım beni yanıltır. Neyse maça dönersek eğer :
Fenerbahçe iki şekildeydi bu maçta benim gözümde :
1. Yarıdaki Fenerbahçe
2. Yarıdaki Fenerbahçe.
---
1. Yarıdaki Fenerbahçe : Avrupa kupalarında geçen sezonki karşılaşmalarından görmeye alışık olduğumuz Fenerbahçeydi. Sağ kanat harici ( Gökhan-Kazim ) her şey tabir-i caizse tıkırındaydı. Merak ettiğim şey kanatlardaki hiçbir oyuncu çizgiye inerek orta yapmadı. Tüm kanat oyuncuları ortaçizgiyi geçti 2 top sürdü içeri ortaladı. Çizgiye inebilselerdi sonuç daha farklı olabilir, üstelik 2 kanadımızdaki oyuncularda çizgiye inebilecek yetenekteydi. Neyse 1. Yarı % 65'e % 35 topla oynama yüzdemiz vardı gerçekten de çok iyiydik. Maldonado bu yarıda 2. yarıdan daha iyi oynadı. Hücum'a bile zaman zaman kalktığını gördük. Neden 2. bir Deivid vakası yaşanmasın ki ? Bence bizim açımızdan çok güzel olur ya da gelecek Defansif Orta Saha'nın alternatifi olur Maldonano.
2. Yarıdaki Fenerbahçe : Ilk yarıdaki Fenerbahçe'den eser yoktu. Partizan atakları üstüste geliyordu ve Tosic'in frikikten sol ayağıyla vurduğu güzel şut gol oldu. Diarra, Tosic ve Moreira Fenerbahçe savunmasını gerçekten de çok zorladı. Özellikle Moreira verdiği derinlemesine paslarla, ceza sahasına koşularla, uzaktan şutlarıyla çok iyi bir oyuncu olduğunu farkettirdi. Bence bu oyuncu TSL'de çok iş yapar, umarım TSL'den bir takım görür.
---
GS'de keşke çıksaydı da çifte kutlasaydık ŞL'i. GS'nin çıkamamasına bir açıdan üzülüyorum ülke puanı açısından diğer bir yandansa Fenerbahçemizin 10 milyon Euro ayakbastı parasını almasına seviniyorum. Güiza'nın parasını da böylece çıkarmış olduk.
Mesaj Yetkileri