1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK - Partizan Belgrad | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme | 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Arsenal, Villareal, Shakhtar.
    Bu grupta yerler seni Özkancım. Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu grupta yerler seni Özkancım. Muhtemelen 3. veya 4. olunur böyle bir grupta. Gerçi geçen seneki performans ile Fenerbahçe daha ilerlere gidebilir ancak geçen seneye oranla bu sene kadro daha zayıf bence. Aurelio'nun boşluğunu dolduramayacak gibi takım. Maldonada iyi bir performans göstermiş umarım üzerine birşeyler koyarak devam eder.

Tebrikler Fenerbahçe geçen senenin üzerine birşeyler koyamanı bekliyoruz artık.
    Villereal o kadar da ahım şahım değil yani Fm'deki gibi değil..
    Shaktarı yeneriz.Bence bu gruptan çıkılır.Gazete şöyle bir baktım da bana da şu güzel geldi;

Chelsea - Lizbon - Aalborg

Bir ingiliz gelecek diye düşünüyorum aralarından da bize fark atmayacak sadece Chelsea var.Yani 2-0'da oyun yavaşlar diye düşünüyorum.Ama Man.U Liverpool'da öyle olmazÖrneklerini 6-2 8-0'da canlı yaşadık.

Lizbon 2.torbanın en güçsüzü bence şans bize gülecek
    4.Torbada hep biz istenmeyen olurduk..
    Aalborg Cluj Famagusta Borisov - 1.Torbadaki gibi %50 durum.
    Biris bize gelecek Famagusta demeye gerek yok Aalborg'da makul bir kura olur.

Eğer bu grup çıkarsa geçen seneki oyunumuzla gruptan çıkarız.

Mesaj Yetkileri