1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Es-Es'le UEFA'yı Aldık Sıra ŞL'de | 4.SEZON

Threaded View

...2.SEZON...
    HEDEF: ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ
    ---------------------------------------------------------------
    1.HAFTA
    Harika bir başlangıç yaptık.Lovrek çok güzel bir gol attı.Tolga süper oynadı.

2.HAFT
    Allahım ne saçma bir maçtı ben anlamadım.40 metreden 50 metreden saçma sapan goller attılar.İnanızmaz bir mağlubiyer çok ağır bir mağlubiyet bu.

3.HAFTA
    Benim öğrencim, süper bir gol attı ve 3 puanı bana hediye etti.

4.HAFTA
    Yine penaltı uzmanı TOLGA ZENGİN yine tuttu. 375 bin € almıştım şimdi değeri 3 MN € oldu.

5.HAFTA
    Serkan açılışı yaptı.Hemde hat-rick ile.Süper oynadı.Her vurduğu gol oldu.Daha çok şey bekliyorum Serkan'dan.2 sezondur almaya çalışıyoruz o kadarda olsun

6.HAFTA
    Yine Serkan kurtardı bizi.Gol krallığına doğru gidiyor evladım benim hadi hayırlısı.

7.HAFTA
    Eski takımına 3 attı.Serkan yine hat-rick yap tı. bu sezonki en iyi transferim.Ayrıca Galatasarayı yenmekte büyük bşaarı bu arada.Şuan ligde 2.sıradayız.

8.HAFTA
    Yine puan kaybı.Tatsız tutsuz bir maç.Ligde 4.yüz.

9.HAFTA
    Allahım o ne maçtı öyle tam umudu kesmiştimtayfun girdi ve al hocam 3 puan burda dedi.

10.HAFTA
    Ligde 2. bizdik 1.fenerbahçe.Aramızda 7 puan far vardı.Yenersek fark 4 e düşecek biz 2.liğimizi koruyacaktık.Yenildik maalesef.şu an 4.sıradıyız.

PUAN DURUMU
    Şuan 2.sırada sayılırız.Beklentilerin üstünde bir performans.İnaşşallah böle devam eder.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEME MAÇI
    Rahat aldık bu maçı ezeli rakibimizden.Böylece gruplara kalan taraf biz olduk.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUBUMUZ
    Kolay bir gruba düştük.Çıkmamız iştan bile değil.Büyük ihtimal çeyrek finaldeyiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞOK ŞOK ŞOK

2. Sezondur Fenrbahçe'de istedeğini bulamayan Deivid de Souza için harekete geçen Eskişehirspor teknik patronu Sercan ŞANAL oyuncunun klübü ile anlaşma sağlandığını açıkladı.Fenerbahçe'nin kendisine zorluk çıkartmadığını belirten ŞANAL, 925 BİN € gibi bir rakama oyunucun lübü ile anlaştığını dile getirdi.Şimdi bütün işin oyuncunun menejerni ikna etmek olduğunu söyleyen ŞANAL bunun kolay olmayacağını bildiğini ve Deivid i ikna etmek için tüm imkanlarını kullanacağını savundu.
    Last edited by sanalkaos : 28.Ağustos.2008 at 14:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri