1 ile 30 arası toplam 348 sonuç

Konu: Geleceği Kurtarmak/Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Özgürcan' ile yaseri oynat. ÖZellikle Yaser Şampiyonlar ligi maçlarında attığı gollerle bonservis bedelini arttırıyor.. 6 M görmüştüm onda Sonra satıyorsun Avrupada bir kulübe... Özgürcan ise çok sağlam.

Ümit Karan ve Nonda yedek kalsın derim. Hatta Nonda'yı bu sene sattın sattın. Yoksa iyi bir fiyata satamazın. Ümit Karan'da futbolu bırakana kadar takımda kalıcak herhalde..

Yeni transferleri beğenmedim.. Bir dünya starı getirmen lazımdı. 5 te 5 yapıyorsan ilk senende, taraftarlar yıldız bekler, yönetim artık Ligte şampiyonluk, kupada final, şampiyonlar liginde çeyrek final isticekler.. Mevcut kadron ile bence bu hedefleri başaramayabilirsin..

Aslında bende biliyorum, Gs'nin banka borçları var ama taksit şeklinde alabilirsin birini..

Hadi bakalım.. Bence bu sene zorlanacaksın

Senden Bu sene 2 kupa bekliyorum
    Yaser kiralık ondan önümüzdeki sene yararlanacağım.Nondayı satmayı çok denedim ama kimse istemedi.Ümit karan jubileyi gs de yapacak takımdaki gençlerede ağbeylik yapsın

Mali olarak kötü durumdayım o yüzden mali durum düzelene kadar yıldız transferi yapamam.Ama satılık olmasada birtane kiralık genç yıldız geliyor takıma...(Aksilik çıktı gelmedi bojanı geçen sene kiralık istedim bu sene için geleceği belirtilidi geldi ve aynı gün kirası bitti geri döndü tekrar kiralık istedim murcia ya gitti kiralık olarak )

Ş.Ligini zaten almam imkansız. Gruplardan sonra bir tur daha geçip mali açıdan kazanmak istiyorum

Bu arada kazandığım kupa sayısını yanlış söylemişim 5 değil 4 oldu bu seneki süper kupa ile beraber
    Last edited by Romeo3405 : 28.Ağustos.2008 at 18:38

Mesaj Yetkileri