Bizim maç saat kaçta yahu.
Bizim maç saat kaçta yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
21:0o galiba Abi ...
Ah D-Smart ah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GoLLLLLLLLLLLL
iNCEMANNNN
Last edited by garydelgadov : 28.Ağustos.2008 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk 11 imizi beğendim.
0 Rüştü
0 Serdar Kurtuluş
0 Sivok
0 Zapotocny
0 Tello
0 Serdar Özkan
0 Cisse
0 Delgado
0 Uğur İnceman
0 Bobo
0 Holosko
So what?
Saike
Ve İnceman o kadar büyük gayret gösterdi ve mükemmel vurdu gerçekten de izlerken gol geliyor dedim![]()
Ooo golüde atmışız.Tamamdır bu iş.Umarım fark gelir.
Helal İncemannnn.
So what?
Saike
Babam ne işi var bu adamın Beşiktaşta derken goL attı.
Karşı karşıya atamadı Bobo.
İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.2 tarafında karşılıklı önemli pozisyonları.Topa hakimiyette üstün olan taraf biziz.Bir aksilik olmazsa turu geçeriz gibi gözüküyor.Pozisyonların finallerinde daha iyi olsak fark gelebilir..
So what?
Saike
2-0 oLdu Serdar Özkan.
Aynen istediğim gibi oLdu.En az 4-0 oLur.
Bugün formdayım.
4-0 iLe rahat kazandık.1.Tırda daha iyi bir takım istiyoruzki ark atınca zevk aLabiLeLim.![]()
Last edited by garydelgadov : 28.Ağustos.2008 at 23:54
Serdar Özkan Beşiktaş atağı sağ kanattan gelişti, Bobo ceza sahası içinde rakibini geçti, sağ kanattan yerden ortasını yaptı, altı pas üzerinde Serdar Özkan topa ayak koydu ve Beşiktaş'ın ikinci golüne imza attı.
Artık rahatız!
Gol 3 oldu Bobo attı![]()
Boboooo.![]()
2.yarı coştuk vallahi.2 gol 2 tanede net pozisyonumuz var.Bobo ve Delgado çok iyiler..
Bu arada Serdar Kurtuluş rakiple çarpıştı.Umarım bir şeyi yoktur.Ona ihtiyacımız var..
So what?
Saike
Serdar çıktı Ekrem girdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TeLLooo.![]()
Last edited by garydelgadov : 28.Ağustos.2008 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tellllloooooooooo.Gerçekten harika bir gollll..
So what?
Saike
Maç 4-0 bitti![]()
Aaa maçı unuttumBaya rahat almış sanırım bjk maçı izlemem lazım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebrikler Beşiktaş'ıma.Fark istedik.Onuda yaptı.Hücum hattında iyiydik bugün.2.yarı pozisyonların finallerinde daha iyi olunca farkı açtık.Yalnız savunmada ara ara açık verdik.Bunuda umarım savunma elemanlarının birbilerine zamanla uyum sağlamarıyla aşacağız.Bugün Delgado,Bobo,Uğur İnceman ve Serdar Kurtuluş göze çarpan isimlerdi.Serdar Kurtuluş mutlaka 1.tercih olmalı.Ayrıca Rüştü'de sezona fena başlamadı.Umarım böyle devam eder.
So what?
Saike
Çok rahat kazandık, daha farklı olmalıydı sağlık olsun.Yalnız bu rakibe bile 2 tane yan top pozisyonu vermemiz kötü oldu.İlk yarı 1 tane, 2. yarı bir tane.Ama sanırım böyle bir rakipe karşı konsantrasyon düşüklüğünden kaynaklanmıştır.Bu arada Serdar Kurtuluş harika oynadı.Maçı izleyenler Ali ile Serdar arasındaki farkı kavramıştır.Aynı şekilde Zapo ve Gökhan Zan arasındaki farkı da.Uğur İnceman bu seneki en iyi transferlerimizden biri.Harika oyununu bir de golle süsledi.Bobo da maçın en iyilerindendi.Tello da harika bir gol attı![]()
ArkadaşLar goLLeri nereden izLeyebiLiriz ?
So what?
Saike
SağoL Fırat.
Uğur ne atmış yahu.![]()
tahmin ettiğim gibi farklı bir galibiyet aldık çok rahat da oynadık
golleri izleyebileceğim bir yer var mı?
Link veriLmişti görmemişsin sanırım.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...d=211&sz=84728
rahat kazanmışız maçı izleyemedim :S
Farkettimde Uğur uzaktan DeLgadoya benziyor yahu.
GoLü kimin attığını söyLemeseLer DeLgado atmış sanırdım.![]()
Rahat bir oyun, güzeL bir oyun ve farkLı gaLibiyet bizim için yeterLi. Kendimizi sıkmadan böyLe oynayabiLiyorsak daha konsantre oLmuş biçimde daha güçLü rakipLeri de yenebiLiriz. Bütün takım çok iyiydi ama uzun zaman sonra sağ bekte ne yaptığını biLen birisini izLemek bana daha da keyif verdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...